Zdravim. Uz jsem tady o tom celt hodne, ale porad si nejsem jistej, jak to 100% zjistit. Z niceho nic se mi zacalo dost mlzit celni sklo a to kdyz se trochu ohreje motor. Mam auto. dvouzon klimu, vnitrni okruh vypnutej, foukani na nohy a okno. Pyl. filtr neni nejnovejsi (cca15000km). Nikdy jsem s tim nemel problem, maximalne v jednom miste to obcas trochu mlzilo. Ted cele okno! A navic se trochu ztraci fridex, nepatrne a jen pokud jezdim. Takze bych to videl na radiator topeni. Jak to zjistim? Pripadne kde presne je? Predem dekuji za kazdou radu.
jj,radiátor-ošahej koberec u tunelu popřípadě hadice od motoru napojení na radiátor.Myslím že když oddekluješ tunel a teče to bude tam nějaká stopa...Mě se taky mlžilo a nepomáhalo ani když jsem pustil studenější vzduch-navíc bylo v autě vlhko a byl cítit po ohřátí smrad z fridexu-uvnitř vozu..Paradox byl že mi nikdy nemizela voda-pak jsem to prodal a jezdí to takhle už 2roky-tot tvá utěcha
no to me teda utesilo zacatkem brezna chci s autem jet do rakouska lyzovat a s timhle se mi fakt nechce dost veci si udelam sam, ale nemam teplou garaz a v tomhle pocasi je to des
Asi nějaké BMW??Já osobně jsem mu popsal závadu z Opla ale myslím že to je jedno-bud hadice nebo radiátor všeobecně..Jestli tam máš ještě klimu tak si připrav dlouhý koruny-malinko dražší
jeste doplnuji,ze se jedna o e36 323i. Filtr to asi nebude si myslim. Pac se mi trochu ztraci ten fridex. A to jsem ted pretesnil expanzku,takze chladic by mel bejt ok. Novej radiator stoji asi 1500kc,spis mi jde o to,jak moc je slozita vymena !?
Jestli to nejde vykuchat spodem v tunelu tak palubka ven jako u většiny aut..Asi bych se zeptal někoho kdo to dělal nebo tu samou káru rozebíral-někdy ta vložka jde vytáhnout do strany ale většinou je uvnitř toho plastu zakrechtovaná a musí se to celé vyndat a rozebrat to znamená palubka ven Snad to ale nebude tvůj případ
Při vyndavání topení opravdu musí palubka ven, neumím so představit jak by šlo vyndat bez ní. Je to pěkná pakárna ale za odpoledne se to určitě udělat dá.
Dělal jsem to na podzim u Is, bude to určitě stejné jako u 6r.
Jestli se ti to mlží z topení,kde máš fridex a ne jen z roztátého sněhu,natahaného do auta poznáš hned.Pokud ti jde na sklo fridex,tak ho nebudeš stačit umývat zevnitř a bude pořád od fridexu zalepený,takže nejanči,zatím nic nekuchej,dej vyschnout koberce,dotáhni spony na hadicích kvůli únikům vody a v klidu vyjeď na hory.Nech topení na nohy a až to vyschne,bude po problému.
jedinej nazor mrJekilla se mi libi okno zadelany od fridexu nemam. kuchat urcite nic nebudu, nemam teplou garaz. dam vyschnout ty koberce a zkusim novej pylovej filtr. porad jeste otazka, kam se ztraci ten fridex. je to teda minimum proti tomu, kdyz bylo v haji tesneni na expanzce. ale stejne
Kdyby to bylo pouze z mokrých koberců a vlhkosti, tak mu to větrák rozfouká, pokud ale stále fouká a výsledek žádný a navíc v kabině cítí fridex, není co řešit...
ja to jeste neutiral, pac je to pak omatlany jeste vic. vyzkousim a vydechy na nohy zitra omrknu. ono to zase neni nejak hrozne zapoceny, ale udelaj se dost velke plochy slabeho opoceni, ktere ani pri plnem vykonu na sklo nezmizi. driv s tim nebyl problem, mensi flek, poslal jsem to na sklo a vse hned pryc. ted ani nahodou a to i pri delsi (30km) jizde
problem je, ze i kdyby to byl ten radiator, tak to nemam kde opravit. v tomhle pocasi se toho moc neda a nejakejm kutilum v ,,servise,, se mi to davat nechce
Kup si Favorita-je to sice šuplik ale radiátor vyměněnej za 30 minut i s pauzou-jo zlatý český ručičky a ta konstrukce Fouká Ti to vůbec z těch průduchů pod př.oknem??Taky mám 36 a když to pustím naplno na okna je v momentě odmlžené,nechci tě strašit ale myslím že je to radiátor-jestli někde malinko rosí tak na to okno jde pořád vlhkej vzduch a těžko to odmlžíš..