Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

co je to za tlačítko? e46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vinc

#1 Příspěvek od Vinc »

ví někdo co je to za tlačítko, jaká je jeho fuknce :?: dík
Přílohy
DSCI0057.JPG
DSCI0057.JPG (44.08 KiB) Zobrazeno 1859 x
Vinc

#2 Příspěvek od Vinc »

hmm, nejde mi sem vložit foto, jde o tlačítko na panelu kde je výhřev sedaček, tlačítko DSC apod..

ten čudlík je takové U a v něm vykřičník

trochu lama dotaz,ale vůbec nevím co to je :D
milius

#3 Příspěvek od milius »

Vinc píše:hmm, nejde mi sem vložit foto, jde o tlačítko na panelu kde je výhřev sedaček, tlačítko DSC apod..

nevim jestli na lama dotaz odpovim zpravne ale vypada to tlacitko na hlidani tlaku v pneumatikach :roll: nepripomina ti to ucko pneumatiku? jo to je urco ono
Vinc

#4 Příspěvek od Vinc »

ano je to takové U a na spodku jakoby vroubkování a uvnitř vykřičník, musím popisovat tak debilně, ale když nejde vložit foto.

napadlo mě to taky, připomíná to pneumatiku, jen ve zkratce jak to funguje? zkusím to tady někde pohledat..
milius

#5 Příspěvek od milius »

Vinc píše:ano je to takové U a na spodku jakoby vroubkování a uvnitř vykřičník, musím popisovat tak debilně, ale když nejde vložit foto.

napadlo mě to taky, připomíná to pneumatiku, jen ve zkratce jak to funguje? zkusím to tady někde pohledat..

jj tak to je ono ted nevim u e46 by to melo fungovat tak ze vymenis kola nafoukas si je na pozadovy tlak auto normalne das na kola mozna musis projed staci kousek pak zastavis a podrzis to tlacitko ono se to asi rozsviti a pak zhasne a uz tam mas ulozeny ty kola jak sou nafoukany takze kdyz nejaka bude utikat melo by to signalizovat
Vinc

#6 Příspěvek od Vinc »

tak jsem o tom něco přečetl, už vím jak to funguje ta kontrola pneu apod..ale k čemu je potom to tlačítko, to jako zmáčknu a přestane mě to upozorňovat o změně tlaku v pneu, nebo se to tím nějak resetuje? No jdu hledat dále :D
Vinc

#7 Příspěvek od Vinc »

milius píše:
Vinc píše:ano je to takové U a na spodku jakoby vroubkování a uvnitř vykřičník, musím popisovat tak debilně, ale když nejde vložit foto.

jj tak to je ono ted nevim u e46 by to melo fungovat tak ze vymenis kola nafoukas si je na pozadovy tlak auto normalne das na kola mozna musis projed staci kousek pak zastavis a podrzis to tlacitko ono se to asi rozsviti a pak zhasne a uz tam mas ulozeny ty kola jak sou nafoukany takze kdyz nejaka bude utikat melo by to signalizovat

aha aha, no zní to rozumně, dík za info :)
Afri

#8 Příspěvek od Afri »

Hodne blby dotaz.. Sice je to v e46 a mozna to nezastava az tak ucelnou funkci.. ale sla by ta kontrola tlaku v pneumatikach hodit do starsiho(e36)? nemuzu si pomoct, ale libi se mi to :-/
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Fotas »

milius píše:
Vinc píše:hmm, nejde mi sem vložit foto, jde o tlačítko na panelu kde je výhřev sedaček, tlačítko DSC apod..

nevim jestli na lama dotaz odpovim zpravne ale vypada to tlacitko na hlidani tlaku v pneumatikach :roll: nepripomina ti to ucko pneumatiku? jo to je urco ono

...ano mas pravdu je to tlacidlo na kontrolu tlaku v pneu. Pri stlaceni by mala svietit na cerveno. :roll:
Neversummer
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Neversummer »

Přesně tak, kontrola tlaku v pneu..
Led_Zeppelin

#11 Příspěvek od Led_Zeppelin »

Nejspis myslis tohle
http://image.automotive.com/f/tech/1790 ... _light.jpg

To jsou skutecne ty pneumatiky...
Odpovědět