majitele znam taky, jestli veris, ze to chytlo samo, narid si budika kdyz chytne auto v baraku prodavanym za tak 2x tolik, v dobe, kdy je firma diky prusvihu s pojistkou odpovednosti po pozaru zahradeckeho zamku v likvidaci... tak se tomu rika v ČR nehoda
Ja teda zadny fotky nevidim - to je nejaky "spesl" nastaveni, ze ty fotky vidi jen nekdo
A co vsichni s tim Vegas mate? Mne to prijde jako jedno z nejhnusnejsich mest, ve kterym jsem kdy byl
Jinak z laickeho hlediska mi prijde, ze udrzovany 8 let stary auto Ti samo jen tak od sebe nechytne, spis bych to videl na typickyho ceskyho zavistivyho zm*da
Taky si myslím že tam samo nemá co chytit, a nejvíc to asi hořelo v té pravé ledvince podle toho jak je tam prasklá ta příčka. Nesnáším český kurvy, který šahaj na cizí věci. Mě okradli z E36 M3 boční lišty za bílého dne na hlavní silnici ve městě, stál jsem tam 4 hodiny co jsem byl na koupališti. A jednou jsem nemohl spat a před barákem někdo šel, vykoukl jsem z okna a bavlili se když mi obechcávali kolo u auta, měli jen štěstí že jsem byl nahej a než jsem se oblíkl, tak už byli pryč.
Ahoj Lukasi, je to fakt hroznej pohled..Pamatuju si kdyz si me to auti ukazoval pred tema 8 lety, bylo to super...Myslim ze by to slo v klidu opravit, drzim palce
Dabler: To si nemyslím, přece jen to bylo 14 dnů po Silvestru... Všichni co to viděli nevěří, že to chytlo samo... Njn, zítra jde můj 8letej mazlík pryč, bude to těžký loučení, když jsem ho měl "od mala"...
René: Stavím se s 335d, v květnu/červnu bych pro ní zajel do Německa, tak dáme určitě pivko.
Dostal som sa k informácii,kedy sa vznietilo 330d samovolne.Príčinou bola regulačná jednotka vetráku chladiča.Sama sa spustila pri zaparkovanom aute a pri zvýšenom trení začala horieť.
dusan píše:Dostal som sa k informácii,kedy sa vznietilo 330d samovolne.Príčinou bola regulačná jednotka vetráku chladiča.Sama sa spustila pri zaparkovanom aute a pri zvýšenom trení začala horieť.
To se mi zdá skoro zavádějící. Jaké zvýšené tření? A že by to vedlo k zapálení? No nevím. Zdření možná s následým vystřelením pojistky, či vybití baterky, ale tohle? Bylo to servisované a žádný šrot samodoma.
... jen pro vaši informaci, vozidlo se podle mého názoru opravdu samo vznítilo..... na tlačný ventilátor má tento vůz 50A pojistku která se jen tak nespálí. A při opravě jsem si povšiml evidentního místa vznícení, které bylo v místě jednotky tlačného ventiláru...
Ta jednotka není nic jiného než 2 předřadné odpory (jeden pro rychlost při zapnuté klimě a druhý pro plnou rychlost pro dochlazení motoru)
Do této jednotky je přivedeno permanentně +12V a připíná se zde pouze zem..
Pravděpodobně do té jednotky nateklo, došlo ke zkratu a následnému vznícení....
No zajímavá teorie. Ale možná.... Já na 36tce měl ruplý lopatky tlačného ventilátoru sahary klimy, které se sekly a od nějse škvařený kabely až do pojistkovky. Musel jsem je ucvaknout a komplet trojvedení nahradit.