Zdravím všechny, potrěboval od Vás poradit: Je možné vyresetovat svítící kontrolku airbagu přes zásuvku na diagnostiku(spojením nějakého pinu s kostrou)??
Děkuji za odpověď
Pokud ti svítí protože máš vadnou dečku v sedadle spolujezdce, tak můžeš udělat dvě věci - koupit novit (blbost) nebo si můžeš nechat přemostit obvod u KamilaFKH, takže se pak dečka bude tvářit jako funkční. Každopádně spojením určitého pinu s kostrou to nesmázneš, chce to diagnostiku.
Měl jsem sundaný volant a asi jsem musel otočit klíčkem. Právě jsem si říkal, že když je možné vyresetovat olej a servis spojením pinu s kostrou, tak jestli to není možné i u airbagu. Jinak kolik tak cca. stojí diagnostika s vymazaním chyby airbagu(318IS r.v.95)??
Z Blanska(30km od Brna). Byl jsem upozorněn, že při použití Polských, Čínských atd. kabelů nebo čteček diagnostiky, se může stát, že to odpálí řídící jednotku. Takže nevim jestli není zárukou jistoty zajet do značkového servisu. Ale je taky možné, že jsem byl mystifikován
No, myslím, že airbag je tak podstatná věc, ře rozsvícená kontrolka nepůjde ošulit ukostřením pinu jak o např. interval oilservice. To by pak bylo spousta (i když i tak je jich dost) naoko opravených vran, u kterých bys zjistil absenci bagů, až by bylo pozdě. Řešil jsem to samé, když jsem dával spravit kvetoucí dveře. Lakoš zapomněl odpojit baterku, jelikož to však udělal pěkně a levně, oželel jsem pětibábu za diagnostiku Bosch v servisu přes ulici. Nevím kolik by to stálo přímo v BMW, ale pohledej, do Brna (a to by v tom byl čert, aby v Brně něco nebylo) to nemáš daleko a určitě se zde někdo najde, kdo poradí líp a nasměruje tě dál.
taky bych potřeboval vyresetovat airbag, po vymontování sedadel se to rozsvítilo. Pak jsem si to nechal za 300 shodil, ale řekl mi, že mam jeden konektor rozpojenej a než jsem se k tomu dostal, tak mi to vyskočilo znovu. Je někdo blízko? Jsem Brno - lesna. dikes na Z3
krtas1 píše:Z Blanska(30km od Brna). Byl jsem upozorněn, že při použití Polských, Čínských atd. kabelů nebo čteček diagnostiky, se může stát, že to odpálí řídící jednotku. Takže nevim jestli není zárukou jistoty zajet do značkového servisu. Ale je taky možné, že jsem byl mystifikován
Já si myslím že to nemusí být origo servis,akorát to chce najít člověka co stou diagnostikou dělá a rozumí jí
Vše vyřešeno k mé maximální spokojenosti během pěti minut s klubákem Horysem. Můžu vřele doporučit. Skvělé jednání a domluva. Tímto ještě jednou děkuji hlavně mu za pomoc, ale i Vám ostatním za rady.
Zdravim panove, taky mi sviti kontrolka bagu, INPA mi pise tohle (viz. obr), chapu spravne ze je neco s kabely na soferove bagu? K tomu se vaze i to ze mi nefunguje klakson. Jedna se o e46.