Může mi někdo napsat jak přesně fuguje? mám ho v autě a buť nefunguje nebo nevím jak má fungovat
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Huska píše:Může mi někdo napsat jak přesně fuguje? mám ho v autě a buť nefunguje nebo nevím jak má fungovat
mno pokud to nepoznas, tak pak asi nefunguje
je tam takova cerna tecka, cidlo intenzity svetla ... automaticky se to prispusobuje aktualnimu svetlu, ktery to zaznamenava a podle toho prispusobuje laicky receno odraz paprsku zpatky (nejakej fyzik tady by to vysvetlil lip ) ... tz napr kdyz v noci za tebou jede auto a sviti na to, tak se to hned zatmavi, aby te to neoslnovalo ...
alp píše:a jestli to funguje vyzkousis tak, ze normalne pres den zakryjes to cidlo co je smerem k celnimu sklu ... cca po minute by se melo zrcatko zatmavit ....
po minute Alesi? Me to teda reaguje mnohem rychleji.
alp píše:a jestli to funguje vyzkousis tak, ze normalne pres den zakryjes to cidlo co je smerem k celnimu sklu ... cca po minute by se melo zrcatko zatmavit ....
po minute Alesi? Me to teda reaguje mnohem rychleji.
jo to jo ... zalezi na tom jaka je uroven svetla vepredu a vzadu ... kdyz to cidlo vepredu zastinis a na zrcatku na nej posvitis tak to jde mnohem rychleji ... ale kdyz to v tomhle svetle co je napodzim jen zastinis, tak to trva kapku dele ....
ale uznavam ze tu minutu jsem mozna spatne odhadl
díky tak to pak je OK myslel jsem že se zatmaví když večer za mnou svítí auto a oslňuje mě... že by mělo ztmavnout řádově v sekundách .... svítil jsem na to baterkou a nic... to čidlo je z druhé strany díky
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Huska píše:díky tak to pak je OK myslel jsem že se zatmaví když večer za mnou svítí auto a oslňuje mě... že by mělo ztmavnout řádově v sekundách .... svítil jsem na to baterkou a nic... to čidlo je z druhé strany díky
Presne tak to je .. me ztmavne behem necely sekundy .. zkratka .. vlastne ani nestacim zaregistrovat ze oslnuje a poznam to pouze podle nazelenalyho nadechu na zrdcatku
alp píše:[no vecer by to melo byt radove v sekundach ... a cidla jsou tam dve ... ve sve podstate to funguje na principu porovnani svetelnosti smerem vepredu a vzadu ...
OK po práci to zkusím .. jen pro info jak markantní je ten rozdíl? je to velký nebo jen decentní ?
alp píše:[no vecer by to melo byt radove v sekundach ... a cidla jsou tam dve ... ve sve podstate to funguje na principu porovnani svetelnosti smerem vepredu a vzadu ...
OK po práci to zkusím .. jen pro info jak markantní je ten rozdíl? je to velký nebo jen decentní ?
poznas to podle zelenyho nadechu .. normalne si vecer stoupni nekam s kamosem, a rekni mu, at do tebe napere dalkovy .. do sekundy mas sklo tmavy ( dozelena ) .. tak to funguje aspon u me .. rozdil je to takovej ze za tebou muze svitit co chce a ty ses v pohode
no mam vzadu 05 foliu a musi uz byt dost tma aby sa dalo za specialnych okolnosti pozorovat ze sa to ztmavilo, ale ked som tu foliu nemal tak to bolo super...