Hydrodynamickej menic se neprepina. Pouze zamyka pri rychljsi jizde. Automaticky! Aby se neprehrival olej neustalym prokluzovanim-> prepoustenim oleje. 6g tam urcite neni!
LUKAJDA píše:to je 100% hydro.měnič a né 6tej qalt buďte soudní! A když si to chceš vyzkoušet, tak si to přehoď do manuálu a tam se ti ukazují čísilka!
To asi těžko přehodí na manuál. E36 neměla Steptronic.
Ani jsem se nemusel na to video divat a je mi jasne, o cem je rec. Tu samou vec jsem zazil na sve E36 325i automat, pri rychlosti nekde mezi 210-220 na 5. stupni (v blizkosti cerveneho pole) jsem zpozoroval pokles otacek o cca 500-600. Zrychleni ze zarazeni dalsiho necekaneho stupne bylo neznatelne, kazdopadne E36 dale zvysovala rychlost, nez jsem to tesne pred prechodem na cervene pole ukoncil. Na tomhle popisu je napsane to same http://club.autofun.blesk.cz/Mira328i/bavoracek-1.html - viz termin "volnobezka". Tehdy jsem se snazil dohledat dalsi informace k tomu, o co se jedna, ale neuspesne.
LOL to že nějaký trouba kterej umí jen počítat a něco nesmyslného nasmolí do inzerátu,a ty tomu věříš??
Ta převodovka má 5 rychlostí a kolem 90km/h se zamkne měnič převodovky v poměru 1:1 k motoru,kvůli tomu dojde k poklesu otáče o těch cca 5OO.Je to kvůli tomu aby se neopotřebovávaly lamely v převodovce.
LOL to že nějaký trouba kterej umí jen počítat a něco nesmyslného nasmolí do inzerátu,a ty tomu věříš??
Ta převodovka má 5 rychlostí a kolem 90km/h se zamkne měnič převodovky v poměru 1:1 k motoru,kvůli tomu dojde k poklesu otáče o těch cca 5OO.Je to kvůli tomu aby se neopotřebovávaly lamely v převodovce.
Rejchy píše:LOL to že nějaký trouba kterej umí jen počítat a něco nesmyslného nasmolí do inzerátu,a ty tomu věříš?? Ta převodovka má 5 rychlostí a kolem 90km/h se zamkne měnič převodovky v poměru 1:1 k motoru,kvůli tomu dojde k poklesu otáče o těch cca 5OO.Je to kvůli tomu aby se neopotřebovávaly lamely v převodovce.
Ten trouba sem já. A umím i víc věcí než počítat.. tak zbytečně nemusíš buzit. Založil sem tenhle topic kvůli tomu, že se v automatech nevyznám a nemám s nima zkušenosti toť vše. Jen od pár lidí sem se tu dozvěděl to co sem potřeboval, jinak si tu zbytek jen rejpne a o tom si myslím že by to tu nemělo bejt.. Inzerát sem už opravil.