Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW E36 - Maska z druhovyroby

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
cratsch

#1 Příspěvek od cratsch »

Ahoj, chtel sem se zeptat, mate nekdo zkusenosti s touto maskou? Jde mi o to, ze vsechny ostatni dily mam doma, ale pujdou vymenit, pouze dohoromady s maskou. Ta puvodni je ohla a spatne se shani. Nejde mi ani tak o krasu jako o funkcnost.

http://www.auto-lz.cz/zbozi/3617/Predni ... -otv--ostr

Diky za rady
kozic

#2 Příspěvek od kozic »

Konkrétní zkušenost nemám, ale sedět to musí (to bys potom musel kvůli "specifické" provázanosti dílů koupit vpodstatě celé auto od daného druhovýrobce). Jediná zrada by myslím byla, kdybys vzal třeba poface masku(tam myslím jsou jiné otory grilu, takže bys musel koupit i ledvinky), pokud to sháníš na E36 z 93roku (teda jestli těch"šestatřicítek" nemáš víc) :D ...
icecold
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od icecold »

z vlastních zkušenosti druhovýrobu nikdy ;-) vůbec to nelicuje s ostatníma dílama a fest to hnije ;-)
e36 328i
e36 325iA
e46 320d

BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
kourk

#4 Příspěvek od kourk »

já bral blatník z druhovýroby z elitu a sedí jak prdel na hrnci. jen plech byl o neco tenčí. Ale za cenu oproti originálu nebylo co řešit. když se dobře ošetří tak hnít nebude. hodně taky záleží na výrobci. ideální je domluvit se, že to skusíš a popřípadě mít možnost to vrátit.
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od MattyX Moderátor »

no druhovýroba je nekdy z plechu jako papir , tak ze dve zimy to vydrzi a to pak je liska vedle lisky ... nebrat vubec, lepsi starou original ;) a kdyz na to udelas zarovej zinek tak asi to pomuze , ale ceny original plechariny nejsou uplnej nesmyslnej batoh , ale druhovyrobu bych si nekoupil ;)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od xSAFA »

O masce z druhovýroby už jsem tady asi ve dvou vláknech psal, zkusil jsem vzít klokerholm což by měla být ještě ta "lepší" druhovýroba a nutno říct, že lícovala slušně ale když to má člověk v ruce a plápolá to jak hadr a váží polovinu co originál tak zvažuje jestli to má cenu vůbec lakovat. Sehnal jsem originál použitou za ještě lepší prachy a nebylo co řešit. Znovu bych to nekoupil... :roll:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

vždy raději starší originál :wink: zažil jsem pár blatníků od kellyho a potěž koště...dokud si nezvětšíš díry a nevezmeš do ruky pořádné kladivo nesedí to ani hovno...ikdyž je to pár let zurick,ale byla to katastrofa :wink:
kjuba

#8 Příspěvek od kjuba »

M3maniac píše:vždy raději starší originál :wink: zažil jsem pár blatníků od kellyho a potěž koště...dokud si nezvětšíš díry a nevezmeš do ruky pořádné kladivo nesedí to ani hovno...ikdyž je to pár let zurick,ale byla to katastrofa :wink:
Presne,schanel bych spis z nejake bořky na zadek. Origo je origo
blesk666

#9 Příspěvek od blesk666 »

ja som radsej kupil novu origo - stala ma cca 85Eur pokial nechces nadavat pri skladani a potom pri osetrovani korozie po prvej zime, tak by som kupil novu origo. alebo zachovalu origo pouzitu (tych je ale malo)
stenlie
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od stenlie »

na masce je myslím nejmenší cenový rozdíl originál VS druhovýroba a taky je to jedna věc kterou bych určitě bral jen origo je na ni nejvíc lícovacích prvků na celém autě.
cratsch

#11 Příspěvek od cratsch »

diky za rady, mate pravdu, na tomhle se asi nevyplati setrit
blesk666

#12 Příspěvek od blesk666 »

stenlie píše:na masce je myslím nejmenší cenový rozdíl originál VS druhovýroba a taky je to jedna věc kterou bych určitě bral jen origo je na ni nejvíc lícovacích prvků na celém autě.

presne tak za tych cca 50 Eur rozdiel to nestoji sa srat potom navzdy s dopasovanim ksichtu co sa nikdy ako s origo uz tak na 100% nepodari
honzii

#13 Příspěvek od honzii »

mám masku od autocora a spokojenost, lícuje přesně, a zatím není ani náznak koroze po 2 letech na autě :wink:
kozic

#14 Příspěvek od kozic »

Myslel jsem , že diskuze byla založena na téma jedné konkrétní masky. Když se rozvinula tímto směrem, mohu i já podotknout, že je lepší sehnat origo starou. Nesmím také ale opomenout se zmínit o tom, že jestli má být měněna z důvodu nehody, bude záležet hlavně na kvalitě a pečlivosti odvedené práce, poněvadž bez této nebude lícovat ani origo. Jak říkám, záleží do jaké míry to bylo ťuklé a do jaké míry se to podaří vrátit zpět...
zverbo

#15 Příspěvek od zverbo »

V Tampus Bavaria /Bratislava SR./ ten origo co mi ponukali mi moc ako origo nepripadal a preto som radsej pouzil tu staru ked som prerabal predok. Dovod bol ten ze keby zacnem zvarat ten tenucky pliesok tak by to bolo skor o umeni zvarania ako o uprave mazlika!!!
Odpovědět