Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 topení => začne topit až od 3000tis. otáček
ok tak mi napis preco si myslis ze to je on a ako sa javi ako pokazeny a kedy sa javi ako v poriadku....
keby bol otvoreny auto sa nezohreje vobec...keby bol zatvoreny auto by sa mi prehrievalo ...ale mne rucicka drzi v strede a ani sa nepohne...
to ako vtedy je zly????
p.s. dnes vonku bolo prijemne teplo a na pocudovanie auto sa mi zohrialo za 10km
keby bol otvoreny auto sa nezohreje vobec...keby bol zatvoreny auto by sa mi prehrievalo ...ale mne rucicka drzi v strede a ani sa nepohne...
to ako vtedy je zly????
p.s. dnes vonku bolo prijemne teplo a na pocudovanie auto sa mi zohrialo za 10km

mám taky 36 a taky mi to moc netopí ale jistý je že v těch mrazech který ted byly je docela problém ohřát většinu aut a pokud neni zadělanej chladič aby ho nápor ledovýho vzduchu neochlazoval tak je i problém udržet při jízdě třeba na dálnici teplotu!!Dost častou závadou u termostatu-hlavně u těch levnějších je že přestane úplně dovírat což způsobuje delší ohřívání a méně to topí..Pak taky záleží na teplotě při které otvírá která je napsaná na termostatu.Ošahávání hadic je myslím nejistej způsob jak zjistit jestli fakt funguje protože ta teplá voda se i při zavřeném termostatu dostane do okruhu-mám samozřejmě na mysli zkoušku jestli termostat je zavřený..Pokud neotvírá-auto je ohřáté a chladič vlažný tak je jasný že se seká..Jestli se pletu tak mě klído opravte 

- icecold
- Kontaktovat uživatele:
já mam zas takový problem: auto se zahřeje na provozní teplotu, když jedu tak to topí pěkně, ale když se zastavím, nechám auto drncat na volnoběh tak netopí, fouká studený vzduch. Je to normální? je to topení s manuálni klimou
pozn: 2x jsem to odvzdušňoval (čumákem do kopce), je tam nová vodní pumpa a termostat.
pozn: 2x jsem to odvzdušňoval (čumákem do kopce), je tam nová vodní pumpa a termostat.
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844