Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E91 320d dorabka tempomatu
Zdravim Vas
Idem sa obratit na Vas, kedze na slovenskom fore som zatial nepochodil, mam E91 320d r.v. 2006 manual, ale nemam tam tempomat a chcel by som ho dat dorobit. v BMW mi dali cenu 600€ co sa mi zda dost, preto sa snazim najst niekoho co by mi to vedel namontovat a spojazdnit za nejaku rozumnu cenu. ak je tu niekto taky ozvite sa.
Idem sa obratit na Vas, kedze na slovenskom fore som zatial nepochodil, mam E91 320d r.v. 2006 manual, ale nemam tam tempomat a chcel by som ho dat dorobit. v BMW mi dali cenu 600€ co sa mi zda dost, preto sa snazim najst niekoho co by mi to vedel namontovat a spojazdnit za nejaku rozumnu cenu. ak je tu niekto taky ozvite sa.
-
na ukoncenie tejto temy, tempomat mi uspesne nahodil clovek zo slovenska za necelu hodinu, je potrebne vymenit veniec pod volantom za veniec s tempomatom a potom to uz len nakodovat cez potrebny software. ten veniec sa da zohnat cca 200€ a robota cca 100€, cize cely tempomat mate za cca 300€ a do hodiny spojazdneny.
matiz píše:kde jsi sehnal ten venec za 200€ ? byl novy nebo z nejake totalky ?
ja som mal stastie ze ten chalan co mi to robil ho mal, ale nasiel som ho uz aj na nete a ak by si to chcel na kratke bez zadneho stieraca tak to predava nejaky chalan na autobazare.eu, alebo som to videl aj na polskej aukcii
-