Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
325 vs 328
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Praha je v tomhle fakt specifická, takže pojem město je kdekoliv jinde o dost mírnější projevy na spotřebě.
Moje cesta do práce je 20 km tam, 20 km zpátky. Ovšem prvních 15 km prakticky pořád stojím nebo jedu na jedničku, pak není problém mít spotřebu i 16 litrů na sto kilometrů.
Je možnost jet jinudy, tam jde jet za deset, ovšem místo 20 km jedu 30 km jednu cestu, takže je to šumák.
Moje cesta do práce je 20 km tam, 20 km zpátky. Ovšem prvních 15 km prakticky pořád stojím nebo jedu na jedničku, pak není problém mít spotřebu i 16 litrů na sto kilometrů.
Je možnost jet jinudy, tam jde jet za deset, ovšem místo 20 km jedu 30 km jednu cestu, takže je to šumák.
325ci - Do prace sice chodim pešo ale ked tak tak spotrebu real 9l v zime a na dialku menej, a to mam zimne gumi 225/45/17 a leto vzadu 245/40/17 predok rovnaky. Chodim domou na SK, tam a spet cca 750km a mam to na plnu nadrz - rezerva! A v aute sme ja manzelka a syn a kopec kktin co vezeme! takzetak. Spotreba je individualna a na kazdom aute ina 318is som mal ale uz nikdy viac spotreba ako kamion a vykon vajca a ten sami problem som mal aj s E46 328ci, kazdy clovek si chvali svoje auto ake je ale ked vyskusas rozne motorizacie tak uvidis sam.
-
- Kontaktovat uživatele:
hm tak ja 328 kupe a pod 9 se v podstate nedostanu, jedu 9 min dalka, relativne v klidu , ale je fakt ze to neleze nejak extremne pres 10 ... pocitano z tankovani, palubak nemam.
za 8-8,5 uz jsem v lete parkrat jel, ale to bylo maximalni pan klobouk, okresky kolem 80kmh, bez akcelerace. Kupovat si 328 na to abych pak jezdil jak se stodvacou a mel to za 8..to fakt asi ne..
za 8-8,5 uz jsem v lete parkrat jel, ale to bylo maximalni pan klobouk, okresky kolem 80kmh, bez akcelerace. Kupovat si 328 na to abych pak jezdil jak se stodvacou a mel to za 8..to fakt asi ne..
zdravim vas hosi.
chcel som sa opytat na jednu taku vec a a idem s tym radsej sem na cesku stranu lebo ja som slovak ale od slovakov sa clovek rady nedocka.
MYslim ze tu clovek najde ozaj odbornikov.
Chcel som sa v prvom rade spytat na toto:
pred nedavnom som kupil e46-ku 320i z 99-ho.
pred nejakym casom som prvy krat ked boli suche cesty skusil vypnut kontrolu trakcie a chcel som aby presmykli a piskali kolesa. pridal som mu , pustil spojku, vystrelil som dopredu ale kolesa nepretacali?
neviete mi teda povedat com to moze byt alebo kde som spravil chybu?
Neviem ci som tu na fore dobre zvolilmiestnost,asi aj nie a tak sa vopred ospravedlnujem. Budemrad ak mi niekto z vas poradi.pripadne ak budemeste nieco potrebovat tak sa hadam budem moct na vas obratit. diki.
chcel som sa opytat na jednu taku vec a a idem s tym radsej sem na cesku stranu lebo ja som slovak ale od slovakov sa clovek rady nedocka.
MYslim ze tu clovek najde ozaj odbornikov.
Chcel som sa v prvom rade spytat na toto:
pred nedavnom som kupil e46-ku 320i z 99-ho.
pred nejakym casom som prvy krat ked boli suche cesty skusil vypnut kontrolu trakcie a chcel som aby presmykli a piskali kolesa. pridal som mu , pustil spojku, vystrelil som dopredu ale kolesa nepretacali?
neviete mi teda povedat com to moze byt alebo kde som spravil chybu?
Neviem ci som tu na fore dobre zvolilmiestnost,asi aj nie a tak sa vopred ospravedlnujem. Budemrad ak mi niekto z vas poradi.pripadne ak budemeste nieco potrebovat tak sa hadam budem moct na vas obratit. diki.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Řekl bych, že bude mít asi velký a široký kola, ale že by to ani neprohráblo? To by musely být ku*va kola:D Já mám teďka zmrzačený ISo, Kde je komplet vyndaná disa, takže nemám žádnej točivej moment a stejně na 205/60/R15 na suchu hrabe 1 a 2 a na trijku takovej ten malinkej prokluz o čtvrt otáčky:D