Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 m3 zrcatka
-
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna minulý týden mi to někdo prdelí vycvaknul z těch spodních držáků
Jedu jedu a zrcátko vibruje jako kráva. Tak zastavím a čumím na to jak puk. Dostat to zpět chtělo ale taky hodně odvahy. Moc se tomu nechtělo
Když už jsme u tématu eMkových zrcátek : jak vyndat skla ? Nějak mi nehřejou a měly by tak bych chtěl kuknout jestli není nějaký error, ale nevím jak na to abych něco neulomil

Když už jsme u tématu eMkových zrcátek : jak vyndat skla ? Nějak mi nehřejou a měly by tak bych chtěl kuknout jestli není nějaký error, ale nevím jak na to abych něco neulomil

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
vytiahnut...drzia to mini gulove capy ktore zapadaju do dierok (ovalov) a na vrchu a spodku tej dierky je drotik (pruzinka) ktora po nasadení sp.zrkadla do adapteru zacvakne za tu gulicku (cap)
Najlepsie sa to robí ked je spetak na aute a malo by to ist najprv lahkym mykanim z hora na spodok a potom ked uvidis co je to za system postaci trhnutie smerom od auta, skrutkovac radsej nepouzi aby si ich nedoskriabal
Najlepsie sa to robí ked je spetak na aute a malo by to ist najprv lahkym mykanim z hora na spodok a potom ked uvidis co je to za system postaci trhnutie smerom od auta, skrutkovac radsej nepouzi aby si ich nedoskriabal

Sklo sem vyloupnul normalne prstama, sroubovak bych na to urcite nebral, z ruznejch zrcatek mam vyzkouseny ze vetsinou praskne, jinak ja se ptal na zrcatko z adapteru a na sklo Fatal Design:) jinak konektor me netrapi, dvere sou sundany z auta dolu a uplne oholeny, zira k nim zkusim pridelat zrcatko a "vylomit" ho, pak dam vedet jak to dopadlo:) a diky za radu:)
inak mam to spetne rozobrate v pivnici...idem ti to cvaknut
...........aaa, nech sa páči http://joko020.rajce.net/M3_spiegel_cucky
a ak by nahodou niekto vedel kde zohnat don sklicka (modre lomene, vyhrievane) bol by som povdacny
pridam este jeden postreh : motorcek pasuje z obycajneho

...........aaa, nech sa páči http://joko020.rajce.net/M3_spiegel_cucky
a ak by nahodou niekto vedel kde zohnat don sklicka (modre lomene, vyhrievane) bol by som povdacny

pridam este jeden postreh : motorcek pasuje z obycajneho

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Ahoj, já mám na autě asi nějaký repliky M3 zrcátek s blinkrama. mělo by to být asi toto : http://www.nejlepsiceny.cz/auto-zrcatka ... rio_3.html
Ale nikdo se nějak neobtěžoval se zapojením, takže mi ty zrcátka nejdou ovládat ani neblikaj blinkry. Když rozdělám tapec, tak tam na mě čučej 3 dráty ze zrcátka a pak jsem tam našel jeden odpojenej konektor, to tipuju že je na zapojení těch zrcátek, ale ten odpojenej konektor je na 4 piny a ze zrcátek mi vedou jen 3. Tak jsem to zkoušel různě zapojovat a stejně se mi nepovedlo stím ani hnout. Tak se chci zeptat, jestli tyhle zrcátka taky někdo nemáte a jestli by jste mi nepomohli se zapojením. Jinak se mi moc nezdá ten počet drátů a vím, že tyhle zrcátka se prodávaly i manuální, tak doufám, že tam nějakej idiot nedal právě ty manuální a ty kabely nejsou jen na blinkry. Díky
Ale nikdo se nějak neobtěžoval se zapojením, takže mi ty zrcátka nejdou ovládat ani neblikaj blinkry. Když rozdělám tapec, tak tam na mě čučej 3 dráty ze zrcátka a pak jsem tam našel jeden odpojenej konektor, to tipuju že je na zapojení těch zrcátek, ale ten odpojenej konektor je na 4 piny a ze zrcátek mi vedou jen 3. Tak jsem to zkoušel různě zapojovat a stejně se mi nepovedlo stím ani hnout. Tak se chci zeptat, jestli tyhle zrcátka taky někdo nemáte a jestli by jste mi nepomohli se zapojením. Jinak se mi moc nezdá ten počet drátů a vím, že tyhle zrcátka se prodávaly i manuální, tak doufám, že tam nějakej idiot nedal právě ty manuální a ty kabely nejsou jen na blinkry. Díky