Všichni tvrdí, že se to musí prostě oškrábat... Titěrná práce. Každopádně si myslím, že ti potom bude fungovat tak půlka vyhřívání zadního okna. Ale skus to nahřát, uvidíš
Proč by pak měla fungovat jen půlka vyhřívání zadního okna? sundával jsem bordel ze zadního okna horkovzdušnou pistolí a nic se nestalo, jediný na c bch si dal bacha, je to, e může bejt sklo někde načatý a vlivem tepla může i prasknout moje vlastní zkušenost s čelním sklem u e 36 při umývání skla za slunce vlažnou vodou holt za blbost se platí
porad si myslím že tenkrát bylo načnutý a jak bylo teplý tak sem na to cákl poměrně studenou houbu a už sem jen sledoval jak mi praská sklo a to bylo ještě origo BMW(u fiesty jsem třeba nahulváta polil vzimě zarzlý sklo horkou vodou a vpohodě) pokud ta folie není vyloženě nákej extra zmetek nic tomu neuděláš
sejdaM píše:a proč je sundaváš já je tam chci dávat nějakej problém??
Měl jsem je amatérsky udělaný bylo to hodně odfláknutý,už jsem to auto snima koupil a vzadu byly takový fialový a vpředu černý,teď mi to auto připadá i hezčí bez nich,ale každý máme jiný vkus