zdravim ... mam kola Rondell 0082, a jsem zklamany...všude píši nerezovy limec. asi to neni uplna pravda,škrtl jsem hranu o lem diky šniženi auta a lem neboli ta hrana mi koroduje...tak to teď řešim s prodejcem.když poškrabu nerez tak ma byt čisty a ne rezavět
lakovanim stredu disku na cierno a limca na inu farbu - hlvane farbu auta opticky zmensis disk. Navyse Motorsporty tym znehodnotis tak ze bude ich problem predat kedze tie kola maju relativne dobru trhovu predajnu cenu - ale len v origo stave. plus podlozkya vytahovat lemy - hmmm do buducna uz uplne znehodnotene auto.
Zeptám se, když dáváte na e36 17tky kola, co na to říkají silentbloky remen? Netrpí? Jak často je asi měníte. Teda pokud tam máte střední kvalitu jako já. O těch 17tkách totiž uvažuju. Dík
peto píše:Zeptám se, když dáváte na e36 17tky kola, co na to říkají silentbloky remen? Netrpí? Jak často je asi měníte. Teda pokud tam máte střední kvalitu jako já. O těch 17tkách totiž uvažuju. Dík
Mě bylo řečeno asi tolik, že tam sice namáhání je, ale když budeš mít slušné ETčko (nebudeš mít podložky), tak by to snést mělo celkem v pohodě.