Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

radio BMW PROFESSIONAL CD - E46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
coffey
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od coffey »

Zdravím, konečně jsem sehnal PROFESSIONAL CD do E46, ale mam problem s tim, že k rádiu nebyl návod ... nemáte někdo prosím naskenovaný nebo odkaz kde bych se docetl o vsem co to radio umi? :-)
Díky moc ... :mad:
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ROBi »

Co by to mělo umět? Hraje FM/AM a CDčka :D a max si můžeš nastavit, zda se ti spustí automaticky dopravní zpravodajství a basy, výšky, jestli to má hrát vepředu/vzadu/vlevo/vpravo, to je vše :)
coffey
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od coffey »

to jsi mi kamaráde neřekl nic nového, ale třeba bussines cd umi treba regulovat hlasitost podle rychlosti a tady nevim jak se k tomu dostat .... 8)
fisty

#4 Příspěvek od fisty »

slapni na plyn :lol:
charass

#5 Příspěvek od charass »

coffey píše:Zdravím, konečně jsem sehnal PROFESSIONAL CD do E46, ale mam problem s tim, že k rádiu nebyl návod ... nemáte někdo prosím naskenovaný nebo odkaz kde bych se docetl o vsem co to radio umi? :-)
Díky moc ... :mad:

Nekde bych mel mit navod v anglictine, jestli chces tak SZ
GooGoo

#6 Příspěvek od GooGoo »

ROBi píše:Co by to mělo umět? Hraje FM/AM a CDčka :D a max si můžeš nastavit, zda se ti spustí automaticky dopravní zpravodajství a basy, výšky, jestli to má hrát vepředu/vzadu/vlevo/vpravo, to je vše :)

Se trosku vtirnu, kdyz uvadis automaticky dopravní zpravodajství, kde se prosim te vypne?? Jak je to v nemcine pojmenovany? Mam navi 4:3
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od ROBi »

U této navi nevím, ale u klasického rádia jsou tam tlačítka přímo na RDS/TP a po stisknu tlačítka se ukazuje/mizí znak hvězdičky - * - a to značí, zda je to zapnutý, nebo vypnutý.
KEAN

#8 Příspěvek od KEAN »

Mám stejne rádio, a taktéž by mě zajímalo kde nastavit hlasitost dle rychlosti. Jen kdyby mi to někdo popsal, když se dlouze podrží ta nota uprostřed tak se tam něco ladit dá ale, nejde to pak uložit..

díky
Sobbi

#9 Příspěvek od Sobbi »

Pro nastavení aut. zesilování a hlasitosti dopravního zpravodajství musíte u rádia Professional podržet tlačítko MODE. Pak tam skočí nastavení aut. zesilování a vedle hlasitost TP.

U Rádia Bussines se musí podržet "notička" :-)

.... apropo, kde jsi ho sehnal, také ho sháním :cry:
T.o.m.

#10 Příspěvek od T.o.m. »

Jaký je rozdíl mezi business a professional?
Sobbi

#11 Příspěvek od Sobbi »

Já měl původní Professional a řekl bych, že u něj hrajou lépe basy (teda mám v autě jen stereo, takže žádný subák), ale odešel mi koncový zesilovač, který je navařený přímo na desce, takže se to nedá opravit. Takže nehraje levý zadní repro. U toho Business, co mám teď jako náhradní bych řekl, že ty basy jsou slabší. :-(
Ale někdo zase říká opak, že Bus. hraje lépe ..tak je to asi na individ. posouzení a na aparatůře v autě.
Jinak co se týče funkcí, tak bych řekl, že jsou stejné, jen se třeba to aut. zesilování + hlasitost TP šteluje u každého jinak.
Sobbi

#12 Příspěvek od Sobbi »

Pokud někde narazíte na možnou koupi rádia BMW Professional dejte mi prosím echo do SZ ... :-)
Chtěl bych zachovat originál auto, jak bylo při koupi .. :-)
Sobbi

#13 Příspěvek od Sobbi »

... jinak jak mám vyfotit auto do profilu, abych tu fotku neměl tak "rozostřenou"? Fotím foťákem na nejmenší rozlišení, zmenším na 120pix a ja takováhle, fotím mobilem na nejmenší rozlišení a zmenším na 120pix a je to to samé ... :cry:
.. jsem asi trubka ... :cry: :P
Koovi
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Koovi »

poradí někdo jak nastavit navázání hlasitosti na rychlost u rádia Business CD (novější model) pro E36?

díky
Odpovědět