Když už jsi líný hledat na fóru, tak buď tak hodný, a svůj dotaz upřesni. Jaké auto, jaké konkrétní pneu, atd... Tohle je dotaz o ničem, pokud ho neupravíš, mažu.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Mel jsem mischelin premaci HP a byli super...Rozmer byl 225/55 R16 na E39 528i...Pneu drzeli v zatackach uplne luxusne i za mokra...Jedina nevyhoda byla ze hodne rychle mizely, ale kdyz by si jezdil normalne tak by neco vydrzely...
ja mam Michelin Pilot Sport 225/45 r17 a taky paradni jak na suchu, tak na mokru jen se rychleji opotrebovavaji...zvlast u tezsich aut...a asi taky hodne podle jizdniho stylu
Teď jezdím na Kumho něco vzadu 235/40 R17 a na sucho není možný s 2.8 coupé to utrhnout, sedí fakt jako přibitý a na mokru to je taky super, taky to ani na mokru perfektně drží
BMWALPINE píše:Bridgestone mám ted a nejsou špatne. chtěl bych nejaké dobre pneu
to jsi mě pobavil
Ono taky záleží na vzorku a šířce a ne jenom na značce ... Koukal jsem do hodnocení a tam kde lidi třeba se 195/65 15" chrochtají blahem, tak se stejným vzorkem v rozměru 245/40 17" nadávají jako špašci.
Mám Asymetrické 225/45 R17 a 245/40 R17 se vzorkem RE050A a drží to jak přibité ...
Mám Bridgestone. Vepředu turanza 205x55x16 vzadu potenza 050 225x50x16. Jezdím na nich jenom chvilku, ale už jsem málem za mokra vylítnul z kruháče. (rychlost něco kolem 30 km/h nikdy jsem to nesledoval, byl víkend a prázdno) Prostě jsem zatočil a jelo to rovně. Gumy nejsou nové ale ani staré. DOT je něco 09 a vzorek skoro 6mm.
Jinak co nedoporucuju (mam je ted na aute, byli nazute na kolech co jsem koupil ) Tak vpredu 225/40 R18 NEXEN :D a vzadu 265/35 R18 GT Champiro...Predek moc nevede ani na suchu, na mokru skoda mluvit A zadek utrhnu celkem s prehledem i se svoji 528i
Koupil jsem auto s s PZero Nero a horší gumy jsem neměl. Sice drží, ale jsou strašně hlučný! Měli 7mm a šly z domu. Koupil jsem na doporučení Pirelli P7 Cinturato 235/45/17 a tichoučko Pocitovně lepší než Bridgestone RE050, nebo Dunlop Sport Maxx TT, které jsem jezdil předtím
No nekteri mi teda poradil ze treba Fatal:D ty tvoje balony si urcite kupovat nebudu jsem tam psal jaky rozmer chci. Jo a ted jezdím na bridgestone a hruza ty musím rychle vyhodit nebo si nabiju
BMWALPINE píše:No nekteri mi teda poradil ze treba Fatal:D ty tvoje balony si urcite kupovat nebudu jsem tam psal jaky rozmer chci. Jo a ted jezdím na bridgestone a hruza ty musím rychle vyhodit nebo si nabiju
Nauč se počítat ... ty balóne ...
Chceš tam 215/55 (výška 118mm) nebo 205/55 (výška 113mm) ...
Já mám 225/45 (101mm) a 245/40 (98mm) ...
BMWALPINE: Když se ti někdo snaží poradit, tak ho proboha nezesměšňuj. Poznámka o rozměru gumy je naprosto správná, protože každá pneu je v nějakém rozměru dobrá a v jiném zase ne - je to dáno konstrukcí a designem vzorku.