Zdravim mam probem z klimou (vubec nefouka ) uz sem byl ji i nanovo naplnit ale bubec nefouka je ji sliset ale nefouka kdis ji dam na max tak trochu fouka a ked sem chcel udelat diagnostiku tak vubec nereagje na to aspon tak mi to ukazalo nevite co je stim ?
ještě detail fouká i když nejedeš? jde o to že když ti nejde koncový stupeň ventilátoru tak nefouká ale za jízdy náporově ano tedy jen díky jízdě nikoli že by běžel ventilátor. Pokut to tak je tak budeš potřebovat ten koncový stupeň ventilátoru je tak co ti už psali ale na jen dvou šroubcích je k tomu přístup když si sundáš dekl vedení vzduchu pod volantem. Pokud budeš chtít mít jistotu že to tak je tak tak podle el schématu změř napětí k tomu. Také by jsi mohl změřit výstupní signál z ovládání (když přidáváš roste napětí po tuším 2V )
Jirka1206 píše:To mi dělalo taky stačilo vyměnit kab. filtr a fouka to jak blazen
hoši asi jsem jelen,ale kde ten kabinový filtr najdu??díval jsem se zespodu u spolujezdce,ale nějak jsem ho nenašel,taky mi to sotva fouká a přitom ventilátor hučí normálně,díky za radu
shade741 píše:http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=29990&postdays=0&postorder=asc&highlight=pilov%FD&start=0 tady je o tom spousta