Ja sem kontraktoval pana Stehlika,on mi řekl at oskenuju techničák a pošlu to na mail...to sem udělal v pondělí mi dá vedět co a jak(zrovna je na horách...)tak snad nak pomuže....
Napíše ti jak to je.Já měl zmršenou normu v TP taky,nikdo ji neznal tak jsem byl u pana Stehlíka osobně protože jsem potřeboval ještě vyrazit a ověřit typové označení motoru.Vše proběhlo hladce.Cena byla cca 2000,-.Jak tady píší mohu jen doporučit.
No já si myslím že snad všechny auta(evropských výrobců) s řídíčí jednotkou plní euro 1 kord se vstřikováním/zapalováním motronick vždyť už i L-jetronik plnil euro 1 a nedivyl bych se i kdyby ke-jetronick. Například mé is M42 z roku 1992 plní euro 2
Já platil EKO poplatek loni u e30 325i z roku 1987 těch 5.000,-kč. Nechápu, jak to tedy u 5 let mladší e36 z roku 1992 může být 10.000,-kč, nebo stejně jako u e30
tady jde videt jaky je tu bordel v te nasi republice!!! to same za polatky u lekare, nekde se plati nekde ne !! Sakra kdyz u neco takoveho zavedli tak v tom mam byt jasno!!! 2 litry jsem daroval CR, ze by na lepsi silnice? spatny vtipek ja viiim
sezen si nekoho s ZTP a prihlas to na neho a pak to prihlas na sebe... kdyz to udelas v jednom dni tak budes platit jen jeden prepis... coz je 800kc a dotycnemu kterej ma ZTP das na skopek kdyz to totiz prihlasis na osobu se ZTP tak to auto je zprosteno eko poplatku i kdyz si to pak prihlasi zdravej clovek nedavno uskutecneno a spokojenost. takze bych zadnej eko poplatek neresil... a jeste ke vsemu kdyz je to BMW
patriot píše:Já platil EKO poplatek loni u e30 325i z roku 1987 těch 5.000,-kč. Nechápu, jak to tedy u 5 let mladší e36 z roku 1992 může být 10.000,-kč, nebo stejně jako u e30
To máš to stejný, jakože mi paní za přepážkou tvrdila, že moje 323Ci neplní nic a že budu platit 10 000 Kč a ani jí nezajímalo, že za TDS bych, pokud by v tý době byl ekopoplatek, platil podstatně méně, když to bylo EURO2 a přitom to auto bylo o 7 let starší (1992 vs 1999)
Ty za prepazkama vedi houby. Proste kdyz neni v TP norma nebo je spatne tak chtej 10 000. Clovek se holt musi starat sam a sehnat si potvrzeni, ja to mel dva roky zpatky od dekry za 1000