Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

startovani E46 320 CI

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
pidak
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od pidak »

Zdravim panove, stala se mi takova perlicka. V sobotu vecer prijedu na Vaclavak, ze se projdu s pritelkou po nocni Praze. V klidu jsem zaparkoval a v 1 rano jdu do auta a ten muj cernej dabel nesel nastartovat... Vsechno delalo jak ma, vse svitilo, baterka ok, jen to nechtelo naskocit. Obcas to vypadalo, ze uz to naskoci a nic. Zkousel jsem to 4 krat a pak se rozhodl, ze auto necham do rana na vaclavaku a zkusim to rano. Pritelka me vzala do azylu :-DDDD a rano jsem sel zpet do auta a hned napoprve to naskocilo... a ja se ptam PROC? Mate napady? Prvni, co me napadlo byl film TRANSFORMERS :-D... :P

Dekuju za odpovedi a napady...

Spatnej starter? Svicky?
Pglock
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pglock »

Kdyby byl špatnej startér tak to netočí.... :D :D Třeba někde prostě nepřitáhlo relé, nebo už to auto spalo :D :D Martix is HERE! :D
Jurij325

#3 Příspěvek od Jurij325 »

Možnosti je veľa,napadol ma aj imobilizér jedným časom sa mi niečo podobné stalo.
pidak
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od pidak »

Proste Transformes, pac jsem mel moznot vlozit "kralika do trouby" :-D,,, jen se bojim, aby me nekde nenechal :-(
shade741

#5 Příspěvek od shade741 »

Skus svíčky, pokud to nebude tím, tak prolézt elektriku, jinak nevím :) Pokud tvoje autí nemá vyloženě předepsaný spací režim :D všecko se jendou musí pořádně prospat :D
mentuli

#6 Příspěvek od mentuli »

Dělalo mě to to samé u 330Ci. Někdy to nešlo třeb 5 minut nastartovat.. ale všiml jsem si, že když jsem vjel do nějaké pořádné díry, tak otřes způsobil chvilkový výpadek běhu motoru a na chvíli se rozsvítila kontrolka EML. Když se toto stane, tak se ztratí synchro s EWS modulem (imobilizér) a auto nejde nějakou dobu nastartovat.
Zkus nastartovat, otevřít kapotu a pořádně jebnout do krabičky, kde je řídící jednotka motoru (je hned v té krabičce u skla na straně řidiče.
Pokud motor zaškobrtne nebo úplně zhasne, tak je to jasné.
U mě to vyřešilo odpojední řídící jednotky, vyčíštění kontaktů smetákem a znovupřipojení. Doporučuji třeba i preventivně udělat ;)
Odpovědět