Dnes sem koupil 320D combi r.v.2000.Cena byla celkem příznívá.Hlaví závada kterou začnu řešit hned v pondělí jsou špatné starty za tepla nebo po delším stání cca 1 den.Startér musím točit asi 7 sekund,když to hned chcípnu a startuji znova tak to pak trvá i 10sekund...s tím že tomu na volnoběh kolísaj lehounce otáčky...když prošlápnu plyn tak motor jede krásně ale za 2-3 minutky se kolísání vrátí.
podobný problém až na to kolísání se mi stal i u mé staré 318 tds a bylo to špatné pal. čerpadlo,byl tehdy nutný repas za 5000 a vše pak bylo v pohodě...
jediné co mě po cestě domu trochu viděsilo,bylo to že najednou zničeho nic auto přestalo táhnout a ze 120km/h to prostě kleslo asi na 70km/h a nic sem s tím nezmohl,plus to že mi přišlo jako by auto najednou začlo celé rezonovat(klepat) a i zvuk motoru se dost změnil..po chvíly se to zase rozjelo a dalších 200km odjeté trasy bylo naprosto v pořádku..nevím co si o tomhle myslet a jestli to muže souviset také s čerpadlem..Něco podobného měl kámoš u své 530D a tam měl špatnou váhu vzduchu a uplně zaprasenej pal.filtr,ale dělalo mu to pořád ...ne jako mě jenom jednou a na takovou chvíly.
Pardon za ten sloh..chtěl sem to jen vystihnout