Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 328 Cabrio serizeni strechy

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Feelings

#1 Příspěvek od Feelings »

Cau potreboval bych poradit od nekoho kdo s tim ma nejaky zkusenosti. Potrebuju seridit zadni cast strechy jak je slida a to tak aby se ta cast zvedla uplne do pravyho uhlu a ta cast pod ni neboli uz cast karoserie(kdyz je strecha dole) bych potreboval aby se taky trochu prizvedl protoze pokud davam strechu dolu tak se mi tyhle dve casti o sebe soupou a kdyz pada dolu cast kde je slida tak to o sebe bouchne a radne se to opotrebovava takze to uz radsi nepouzivam dokud nezjistim jak to seridit. Sam sem se tam dival a zkousel serizovat tu tycku co zveda zadni cast strechy ale kdyz to nastavim na vetsi delku nebo kratsi tak je to porad to stejny mohl by mi nekdo poradit cim to je? Nemohla by byt treba nejaka vule v motorku nevim teda jaka ale proto se ptam. Diky za rady.
Feelings

#2 Příspěvek od Feelings »

nikdo nema zkusenosti?
3er_Cabrio_E36

#3 Příspěvek od 3er_Cabrio_E36 »

Zdarec,

jestli jsem to správně pochopil, tak se ti potká zadní část střechy s tím víkem úložného prostoru. Ta zadní část střechy se prostě málo "smrskne" a neudělá pravý úhel, aby víko volně prošlo. Je to tak? Pokud jo, tak máš unavené napínací gumy, co jsou v konstrukci střechy. Jdou buď za neslušné peníze koupit nové u BMW anebo jsem kdysi našel levnou a praktickou radu na Bimmerforu.

http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=764739&highlight=tension+straps+bungee

Ale je tam toho o tématu víc.
Feelings

#4 Příspěvek od Feelings »

3er_Cabrio_E36 píše:Zdarec,

jestli jsem to správně pochopil, tak se ti potká zadní část střechy s tím víkem úložného prostoru. Ta zadní část střechy se prostě málo "smrskne" a neudělá pravý úhel, aby víko volně prošlo. Je to tak? Pokud jo, tak máš unavené napínací gumy, co jsou v konstrukci střechy. Jdou buď za neslušné peníze koupit nové u BMW anebo jsem kdysi našel levnou a praktickou radu na Bimmerforu.

http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=764739&highlight=tension+straps+bungee

Ale je tam toho o tématu víc.

to je presne ono diky moc za radu
radikus

#5 Příspěvek od radikus »

Hoj, jestli s tim budete někdo laborovat nebo už máte zkušenosti, tak to sem hoďte. Zajímalo by mě, jestli se to někomu podařilo opravit. Díky.
Feelings

#6 Příspěvek od Feelings »

radikus píše:Hoj, jestli s tim budete někdo laborovat nebo už máte zkušenosti, tak to sem hoďte. Zajímalo by mě, jestli se to někomu podařilo opravit. Díky.

Tady popisuju co sem udelal a uz s tim nemam problemy.Cena 0 korun http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... 83#1019683
papez

#7 Příspěvek od papez »

Pridam tady k tomu muj postreh a potvrzeni od jarax
Pokud ti bouchne zadni cast strechy o vyko kdyz se strecha sklada tak jsou uz spatne plynove vzpery vyka strechy a tim padem se viko dostatecne nezvedne.
Odpovědět