Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vymena kapoty E36-E46 ?
Kosa píše:Zdravim, nevite nekdo jak je to s vymenou kapoty z E46 na E36? Uz jsem to nekolikrat videl, ale zajimalo by me zda je potreba tu kapotu nejak upravit nebo jestli si tam sedne bez uprav.
bude treba hodne uprav uz jen kvuli tomu ze na E36 kapote nemas ledivnky, na E46 uz ano, bude to vypadat priserne a celkove mi unika duvod...

presne jak pise pesa84... ono vseobecne tunit BMW je spis zverstvo a skonci to fiaskem nez necim na co clovek bude hrdy... pekna zachovala E46tka, rozlesteny lak, poresena rez pokud nejaka je, natrene brzdice, slusne kola, a pravidelne umyte auto ti podle me udela vic radost (i pri dalsim prodeji) nez kapota z E46tky.... ale je to jen muj osobni nazor, pokud se do toho precijen das tak good luck
Kdyz budes chcet prohodit kapoty ceka te prace tri-prdele ako prehodit panty, saharu - stim cele celo, drzaky, upnutie svetiel do sahary, pak vystuha a naraznik, chladicovu stenu atd... chtel sem to delat neodporucam, vsichni to delaj ze to prerobia /vid mojho avatara/ povodna kapota, povodna maska a nejake tie upravy.
Jo a pro kazdeho je uprava individualna takze: proc si to delal kdyz mne se to neliby - lebo mne se to libi, proc mas tyhle kola, proc mas folie, proc tenhle volant - bezte stym uz do prdele!!! Katdeho vec co se mu libi!!!
Jo a pro kazdeho je uprava individualna takze: proc si to delal kdyz mne se to neliby - lebo mne se to libi, proc mas tyhle kola, proc mas folie, proc tenhle volant - bezte stym uz do prdele!!! Katdeho vec co se mu libi!!!
Mozna bych to ted delal inak ale nepraska, nepuka, neloupe se, naraznik sem mul trosku udelat pac nemam puvodni masku, horsi to bylo s upevnenim ale ito se udelalo.
Pak byl problem se zamkem kapoty ale ako vydet mam tam trochu upraveny zamek - pravej a jisteni sem volil sportovni uzatvarani kapoty, puvodni zamky sou plne funkcni jen poistka tam neni.
Pak byl problem se zamkem kapoty ale ako vydet mam tam trochu upraveny zamek - pravej a jisteni sem volil sportovni uzatvarani kapoty, puvodni zamky sou plne funkcni jen poistka tam neni.
- Přílohy
-
- DSC02091.JPG (144.37 KiB) Zobrazeno 186 x
Moc pěkné, trochu jsem pátral a našel toto
http://cgi.ebay.de/Bmw-e46-teile-umbau- ... 2a11476b98
Cena se taky netváří zle, jestli je v cenně vše co je na poslední fotce. Bohužel nešprechtím.
http://cgi.ebay.de/Bmw-e46-teile-umbau- ... 2a11476b98
Cena se taky netváří zle, jestli je v cenně vše co je na poslední fotce. Bohužel nešprechtím.