máte někdo zkušenosti s výměnou osvicovacího modulu pro AE u e90? mám tam teď klasické žluté, ale chtěl bych je vyměnit za bílé, ať ladí barvou s xenonama... našel jsem na internetu nějaké LED moduly, které údajně lze vyměnit přímo za originální a tím podsvětlit AE na bílo...
když by se to povedlo, dal bych pak foto-návod do sekce návodu
ani to nekupuj já jsem to koupil a jsou to vyhozený penize.svítí to sice bíle ale intenzita o ničem nejde to skoro vůbec vidět.vyhozený prachy.radši si kup něco jinýho.
no přesně tyto mám-katastrofa.vyhozený prachy.a urcite ti to tam nebude pasovat tak jak všude píšou budeš to muset trochu poladit a předělat elektriku.us bych to tam nedal akorát sem zmrvil originál.
KKarlos111 píše:no přesně tyto mám-katastrofa.vyhozený prachy.a urcite ti to tam nebude pasovat tak jak všude píšou budeš to muset trochu poladit a předělat elektriku.us bych to tam nedal akorát sem zmrvil originál.
čus já kupoval před měsícem a půl tyto
http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-auto ... s101186951 pasujou tam v pohodě, žádný problém s výměnou, počítač chybu nehlásí, ale jinak to svítí pořád slabě, na denní svícení to fakt neni, takže podruhé už bych do toho nešel