Když chci aby moje auto vypadalo jako E46, tak si ji koupím, ne? Jaký má význam koupit E36 a za X tisíc z ní dělat E46. Však E46 už stojí to co E36 a přestavba
TY VOLE!!!
Ty vole prodam vam celej nechycenej predek z M3 v moji barve a dam ktomu i svetla i smerovky - naraznik je kompletni i s kanalma, listama, mlhovkama a priadam i masku s grilami!!! Myslite ze sem ho nemnel - proste se mi to nelibilo.
Mam rozsirene napravy a origo sa nedal tolik roztahnout - kapisto ty vole.
100lidi 100chuti!!!
Nekomu se libi nekomu nelibi z nekoho de zavist z nekoho uznani, vedsina zvas mala predtym fiat a teraz sefujete z autami na leasing ktore maju seriove narazniky, oranzove smerovky, sem tam rez, sedite na lavicach bez koze a vyhrievania atd...
Na srazoch, ve mnestach vydim ty BMW a majitele co se hrajou!!!
100lidi 100chuti!!!
Zverbo: já věděl, že to přijde a budou tě tady někteří členové za tvé auto kritizovat. Tady se víc ctí origo vzhled než nějaké úpravy resp: co není ///M, tak je špatně. Nevím, jestli to je dáno věkem, nebo co. Nic si z toho nedělej.
Poho, nic si stoho nedelam!!! Vim ako to je, jen mne nevi vic nasrat to ze nekomu vadi co se jinimu libi.
Jen sem chtel pomoct klubakovy co zalozil tohle tema ktorej ma zajem o sve auto - myslel sem ze nato je tohle forum o pomoci ne o kybicovani proc proc proc!!!
zverbo píše:TY VOLE!!! Ty vole prodam vam celej nechycenej predek z M3 v moji barve a dam ktomu i svetla i smerovky - naraznik je kompletni i s kanalma, listama, mlhovkama a priadam i masku s grilami!!! Myslite ze sem ho nemnel - proste se mi to nelibilo.
Mam rozsirene napravy a origo sa nedal tolik roztahnout - kapisto ty vole.
100lidi 100chuti!!! Nekomu se libi nekomu nelibi z nekoho de zavist z nekoho uznani, vedsina zvas mala predtym fiat a teraz sefujete z autami na leasing ktore maju seriove narazniky, oranzove smerovky, sem tam rez, sedite na lavicach bez koze a vyhrievania atd... Na srazoch, ve mnestach vydim ty BMW a majitele co se hrajou!!! 100lidi 100chuti!!!
Svatá pravda Hlavně to s těma autama na leasing se ti povedlo Já jsem z těch, co netuní, ale to tvoje je náhodou pěkné. Nárazník se mi taky mc nelébé, ale maska je super! Když mám čas a šikovné ruce, nemusím do toho ani moc vrážet