Zdravím nedávno jsem namontoval přítelkyni do komapkta BC a ted zjišťuji že ukazuje špatně dojezd při natankování paliva se sice zvedne ale pořád ukazuje zhruba o 60 víc - když ukazuje šedesát dojde benzín. Nikde jsem tu nenašel nějaké informace o tomto BC nevíte někdo něco třeba o servisních funkcích ?? Ještě bych dodal že byl namontován z auta se stejným motorem
děkuji
dal si spravny bc ? myslim ze napr mas 4valec a nedal si zo 6valca alebo opacne? ja som si ho tiez dorabal a uz mi svietilo aj 40 a stale som tam benzin mal
zkoušel si odpojovat baterku?aby se to pak znova nakalibrovalo.Také jsem ho dodělával,ale byl jsem už línej zapojit ten jeden pin do řj a když jsem se dokopal to zapojit,tak to pak ukazovalo nesmysly.Velkej dojezd,přitom na budíkách rezerva.Tak jsem zkoušel vyměnit oba plováky a pořád stejný,ale časem se to umoudřilo.Píšou,že se to zkalibruje po cca 100km.Mně to například ukáže dojezd 15km,jedu dál napíše to "--" ale ještě těch cca 5km najedu,víc jsem nezkoušel.
Co je v provozu tak jsem baterku neodpojil jen při montáži.
Ručička se tváří věrohodně.
Takže říkáš že se po odpojení baterky nakalibruje jo ? Tak to zkusím ...
Ale zajímalo by mě zda má nějaký ty skrytý servisní funkce jako bc v ostatních e36...