Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

bezramove okynko E36 coupé-help pls

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Keviiin »

ahoj... zustalo mi okynko v poloze zavřených dveří(při poloze otevrenych dveří se okynko malinko spustí dolů) ... a nejde mi otevírat okýnko... kdyz zmačknu čudlík -otevření okna tak slyším z dveří cvakání takze tam proud jde..ale to okynko se ani nehne..stal se nekomu z vas takovy problem , ? nevim si rady cim to muze byt :(
joko020

#2 Příspěvek od joko020 »

odmontuj tapacir, motorcek a pozri sa na ozubenia...su plastove a lubia sa vylamat.
Paty

#3 Příspěvek od Paty »

a nebo odmontuj tapec a před sebou budeš mít takovou kostku (krytku) která je připevněna myslím malejma žlutejma šroubkama na hvězdičku, to odmontuješ a na tom kritu budou el. spoje relátka atd...
a když koukneš jakoby dovnitř uvidíš tam tyčku která jde jako hřídelka od motorku a na ní bude takovej váleček kterej se rád popotlačí a snímač na to nedosáhne tak to nefunguje, tak zkus to kolečko na ty hřídelce posunout směrem od motorku a přidělat krytku a mělo by to jet, toto se stalo mě... kdyžtak písni napíšu další info. nebo se ptej co potřebuješ vědět
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Keviiin »

tak okynko nekdy jde a nekdy ne.... ted kdyz dojede do uplne horní polohy tak to začne v motorku divně cvakat..je to nakokot..nevite co to muze byt? muze to byt tesnenim dveří?
Premdax

#5 Příspěvek od Premdax »

Těsněním dveří to určitě nebude. Spíš bych řekl že jsou vylámaný zoubky v motorku, nebo je špatnej motorek. Zkus vyměnit motorek na stahovačce. Ze začátku by bylo dobré to ale zkusit celé seřídit. Stáhni si návod "Jak na to" a tam je seřízení kompletně popsaný.

http://www.share-rapid.com/stahuj/2421613/jak-na-to-e36.zip?dealer_id=53414
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Keviiin »

! občas ten motorek šel a ted uz zase ne..;-) a kdyz vyjel do horní polohy šlo slyšet od motorku že to tam jde přes zuby:-/ ..ale okynko potom jeste nekolikrat jelo v klidu..nevim vubec cim to muze byt je mi z tooho zlee :D:DD
Odpovědět