Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jaké blinkry e36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
peto

#1 Příspěvek od peto »

Zdravím, mám v úmyslu koupit tyhle blinkry. rád bych se zeptal, jestli se vám to zdá jako dobrá volba. A nevíte náhodou, jestli bude ta žárovka schovaná pod nějakým sklíčkem, nebo bude normálně trčet z té parabolky?
peto

#2 Příspěvek od peto »

jistě že jsem tam zapomněl zkopírovat ten odkaz 8O
http://www.autofam.cz/index.php?page=product&id=9062
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od xSAFA »

Naprostá hrůza a k e36 to vůbec nesedí, akorát tím zničíš pěkný auto... :eh:

Nicméně pokud se ti to líbí tak si to tam dej, je to tvoje auto, tvoje vizitka a děláš to aby si byl spokojenej ty a ne ostatní, proto tyhle dotazy moc nechápu... Každej má jinej vkus. :wink:
JanHavlicek

#4 Příspěvek od JanHavlicek »

Na BMW Klubu pochvalu nečekej. Většina lidí (včetně mě) tu je toho názoru, že originál stav je originál stav a výrobce to vymyslel dobře. Pokud máš teďka bílé origo, kup si origo oranžové nebo obráceně, ať vidíš změnu :D

Ne, tak je to samozřejmě každého věc, ale štve mě, jak pěkné starší BMW lidi hyzdí různými tuningovými doplňky a ve spojení s (hodně) mladou generací řidičů vytváří v očích ostatních běžných lidí dojem o BMW, jakožto největší šunky s černými okny, kterou dřív nebo později musí každý majitel někde rozvěsit o strom (a občas mu to i přejí) :mad:
peto

#5 Příspěvek od peto »

Mám bmw 325 TDs touring. černé, 16tky paprsková kola. Všechno originál BMW. Jsou tam oranžové blinkry, tak mě napadlo, že bych to trochu omladil a vzhledem k tomu, že jsou tam světla s černým podkladem, hodily by se mi tam i blinkry s černým podkladem. Myslel jsem si, že budou světla s blinkrama tvořit jednolitý dojem. Když tam dám bílé blinkry, budou vedle těch světel křičet skoro stejně, jako ty oranžové. To je můj názor.
To, že tady se chvály nedočkám, jsem zjistil už dávno. Možná i proto píšu sem a ne na stránky mladíků s oprýskanými spoilery.
Ještě to zhodnotím, ale myslím, že tyhle černé blinkry bůsobí fakt decentněji, než bílé. Díky za rady
Brody
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Brody »

Tyto? Úplně na ho... Nekupoval jsem tedy odtud, ale z jinýho shopu. Nevypadají zle, ale na auto mi vůbec nesedly. Musel jsem upravovat plexi. No už bych je nekupoval, dal bych origo, případně ty origo zatmavil.. :wink:
Vesa88

#7 Příspěvek od Vesa88 »

Kamarad je mel na alpine white E36 a vypadali docela dobre, ale dle me to bylo jen kombinaci s tou barvou...Jinak fakt moc dobre nedrzej, na dalnici ve 200Km/h mu jeden uletel :D
DWXak

#8 Příspěvek od DWXak »

Ja mam na svym coupe cerny blinkry, tyhle ciry jsem videl taky a musim rict ze je to fakt kyc k autu se to proste nehodi, to je muj nazor

Tyhle mam ja http://img232.imageshack.us/img232/338/ ... 201428.jpg ale budu v nejblizsi dobe menit za bily ktery ty 36 v cerny slusej o dost vic nez jakykoliv jiny :)
peto

#9 Příspěvek od peto »

Hm, bál sem se právě toho, že to bude vypadat blbě a nechtěl jsem kupovat zajíce v pytli. Tak nebudu špekulovat a půjdu do těch býlých.
Nemohli by jste mi třeba poslat nějaký odkaz, kde to seženu? Na netu je toho spousta a nerad bych je musel upravovat, aby tam nějak sedly. Stratit je na dálnici taky nechci :D
Díky moc :wink:
peto

#10 Příspěvek od peto »

DWXak píše:Ja mam na svym coupe cerny blinkry, tyhle ciry jsem videl taky a musim rict ze je to fakt kyc k autu se to proste nehodi, to je muj nazor

Tyhle mam ja http://img232.imageshack.us/img232/338/ ... 201428.jpg ale budu v nejblizsi dobe menit za bily ktery ty 36 v cerny slusej o dost vic nez jakykoliv jiny :)

Chci se ještě zeptat, jak si dosáhl toho, že máš tak pěkné nežluté paraboly. Dají se koupit, nebo musíš celé světla? Potkávačky mám krásné, ale dálkové jsou žluté... A ty kroužky vypadají doost dobře!
paveld
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od paveld »

Tak kup jen kouřový, vypadají jako origo ale jsou tmavší...
KarelOstrava
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od KarelOstrava »

DWXak

#13 Příspěvek od DWXak »

Svetla jako takovy mam od depa, potkavacky xenony a dalkovy mam taky normal klasicky zlute :)

Jen me zajima jak je to s krouzkama, jestli je policie toleruje jako denni sviceni, nebo ne :) Asi to ozkousim do doby, nez me za to zastavej :D
KarelOstrava
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od KarelOstrava »

DWXak píše:Svetla jako takovy mam od depa, potkavacky xenony a dalkovy mam taky normal klasicky zlute :)

Jen me zajima jak je to s krouzkama, jestli je policie toleruje jako denni sviceni, nebo ne :) Asi to ozkousim do doby, nez me za to zastavej :D

Jako denní svícení na E36 v žádném případě,svítí to hrozně málo...
Mám taky Depa s xenonama a žluté kroužky,ale ze žlutých jde udělat bílé když tam hodíš LEDky-časem to tak chci udělat :wink:
DWXak

#15 Příspěvek od DWXak »

Ja mam bile ccfl, nemam krouzky ve svetlech, protoze o tech vim, ze sviti malo. Tohle je prave dost videt i ve dne a co jsem tak zkousel, muzu si s tim svitit snad i v noci :D
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#16 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Mno alespoň jsou černé, ale takové na první pohled tuningové. Neříkám, že musí být na E36 všechno origo, ale design se dá opravdu vylepšit těmi kouřovými blinkry. Navíc jsem dal i kouřové čiré mlhovky a výsledek velmi solidní "shadow line". Doporučuju.

http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-auto ... v-s4326098
http://reviloshop.cz/store/goods_JOM-80 ... chrom.html
liza

#17 Příspěvek od liza »

Přesně tak kup kouřové, mají je i v autokelly. Měl jsem sice sedan,ale černou barvu a měl jsem tam kouřový, bílý moc křičeli a oranžový tomu neslušely :wink:
Aron

#18 Příspěvek od Aron »

Taky mám černou E36,coupé a měnil jsem z bílejch na kouřovy a vypadá to opravdu nejlíp.
peto

#19 Příspěvek od peto »

Tak ste mě přesvědčili. Jdu do těch kouřových. Díky moc všem za rady.
Jinak myslím, že kroužky se berou jen jako parkovačky, ne? Když potkám nějaké nové BMW, svítí kroužkama, ale i normálníma potkávačkama
DWXak

#20 Příspěvek od DWXak »

Prave ze svitej jen krouzkama, pokud budeme brat v potaz to ze je den a slunecno (takze dobra viditelnost). Takze to vyzkousim a uvidim :D
Odpovědět