Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

LED žárovky pro angel eyes

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
KarelOstrava
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od KarelOstrava »

Afri píše:Jenom takove mensi ot, pochopil jsem to spravne, ze chces pouzivat jen AE na denni sviceni?

Jako denní svícení asi nee,ale jen tak změnit barvu kroužků,žlutá je už o ničem...
_stalker_

#22 Příspěvek od _stalker_ »

Ty co tam mám já jsem nenašel, ale vypadaj asi takhle http://www.led-tech.cz/led-zarovky-do-a ... 5500k.html stim že stály dvě 45kč...
Lukinshooter

#23 Příspěvek od Lukinshooter »

No oproti původním žlutým je to mnohem hezčí, i k té černé barvě :) Jinak se chci zeptat, neuvažuješ o xenonech?... Viděl jsem teď dost e30tek s xenonama, líbí se mi to, ale nadruhou stranu ani nevím jak to vychází cenově a jak s tím jsou spokojené cajti :D
_stalker_

#24 Příspěvek od _stalker_ »

Xenony sem tam měl v minulých světlech ale byly to H1 žárovky tak bych musel koupit H7 ale to výde tak na 600 a ty měniče mám jinak celkově to vyjde tak na 1400kč, ale určitě najdeš levnější :D . A policajti to vážně neviděj rádi :D kámoš je má v E34 a kvuli nim ho chytli už asi 4krát, ale zatim mu za ně nic nedali no.. je to dost o štěstí. Xenony bych tam chtěl, ale zase aby mě kvuli tomu stavěli to fakt nemusim.
Lukinshooter

#25 Příspěvek od Lukinshooter »

No myslim že tam zkusím dát radši osramky cool blue které mají bílé světlo a ne tak žluté :D
_stalker_

#26 Příspěvek od _stalker_ »

Lukinshooter píše:No myslim že tam zkusím dát radši osramky cool blue které mají bílé světlo a ne tak žluté :D

já tam mám osramky NIGHT BREAKER
CBR1000F
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od CBR1000F »

Já teda s HID xenony jezdím už 6 let, cajtů jsem minul X desítek a když stavěli, tak jedině za rychlost, nebo se chtěli jen tak kouknout na báwo a nikdy neprudili za světla. A to je mám jak v E36, tak i v Pažoutu 307.
Discriminator

#28 Příspěvek od Discriminator »

jojo to je úplně nejlepší nacpat xenony do staré káry, která ty světlomety určitě umí naklápět a ostřikovat, jak je předepsané... podobné lidi bych vytáhl z auta někde na sluníčku a nechal pěkně vypotit
CBR1000F
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od CBR1000F »

Discriminator píše:jojo to je úplně nejlepší nacpat xenony do staré káry, která ty světlomety určitě umí naklápět a ostřikovat, jak je předepsané... podobné lidi bych vytáhl z auta někde na sluníčku a nechal pěkně vypotit

No, nevím, jestli 307 je úplně stará kára, ale dobrá :D
E36 i 307 má samo optické čočky a elektronické naklápění už z výroby ovládané potenciometrem z kabiny a přídavné čidlo automatického naklopení stojí pár korun. A ostříkovače? Je nepřeberná škála dostavbových sad. A když se nachají světla v servisu i seřídit, tak nevidím problém.
Tak že opatrně pane předpisový s tím sluníčkem. :wink:
Lukinshooter

#30 Příspěvek od Lukinshooter »

_stalker_ píše:
Lukinshooter píše:No myslim že tam zkusím dát radši osramky cool blue které mají bílé světlo a ne tak žluté :D

já tam mám osramky NIGHT BREAKER

poznal si hodně rozdíl?
Lukinshooter

#31 Příspěvek od Lukinshooter »

_stalker_ píše:No už si to nepamatuju přesně, ale musíš sundat přední dekl se sklem poté se sundá dekl stěma kroužkama a vtom by už měli být ty žárovky. V každém kroužku jsou tři, dvě po stranách a jedna ve spod. Já tam mám diody co maj jakoby čtyři diody na jedné patici, ale stejnak se kroužek nedokáže zalít světlem po celém obvodu. Je hodně vidět kde je zrovna ta dioda no.. stačilo by kdyby kroužky byly nahoře navrtány a tam by byly jenom dvě diody :wink: tak by kroužek daleko lépe svítil.

Prosimtě, ten přední dekl se sklem se sundává jak :?: Nevíš :?: :D Nechcou se mi demontovat celé světla z auta :? , jestli teda stačí nějakým způsobem sundat jen to sklo a pak dekl s kroužkama :) Díky moc :)
_stalker_

#32 Příspěvek od _stalker_ »

Žádnej sem nepoznal pač jsem si koupil světla a snima i ty žárovky.. to nerozebereš když to máš na autě... musej se sundat
Lukinshooter

#33 Příspěvek od Lukinshooter »

Aha, díky moc, tak aspoň vím že se do toho nemám pouštět k večeru :D
TomTailor

#34 Příspěvek od TomTailor »

Ahoj všem, prosím Vás chci se zeptat, mám x5 e70 2008. Myslíte že to má smysl dáváat tam teda nějaké ledky?? Nebo prostě s žádnou diodou nedosáhnu takového efektu aby mě nezastavovali policajti že to málo svítí?? Mám dva favority:
1) http://www.svspraha.cz/svspraha/eshop/9 ... High-Power

2) http://www.levne-alarmy.cz/led-zarovka- ... 16797.html u těchto bych se chtěl zeptat, stojí přes 500 kč a našel jsem ještě webovou stránku http://www.djoro.cz/store/goods-K669---.html a přijdou mi to stejné pod dvě stovky nebo je to něco jiného a kterou by jstze z nich volili? Díky všem za pomoc nevím jestli se na to vykašlat a nebo ten peníz obětovat.
fanda1

#35 Příspěvek od fanda1 »

Mám dotaz, mám e91 LCI s denním svícením a zajímalo by mě jak vedou ve světle ty trubičky. Myslím si, že když budou ty ledky svítit přímo na ty trubičky tak to bude mnohem víc svítit. Neměl to někdo rozdělané? Nebo neviděl někdo nějaký obrázek? Já to jen zvládl takto vyfotit.
Obrázek
Odpovědět