Zdravím, existuje někde návod na instalaci předních Starline stěračů z AutoKelly? Na zadní straně obalu je E36 jako kompatibilní model, ale fakt tam nejdou .
Tak ono není podmínkou, že co je Starline je šmejd, ale je fakt že těch slušných výrobků mají asi naprosté minimum. Záleží kdo jim dodává stěrače a v jaké kvalitě. Pokud nejdou nasadit a ty nejseš úplně levý tak bude problém v nich, čili vrátit a chtít zpět peníze.
mel jsem sratline sterace a jak v listopadu byla v brne snehova kalamita tak me odlitly gumicky... takze od te doby uz nikdy vic... koupil jsem je protoze me nekdo Valea ukradl pred barakem... ale stejne jsem se k nim vratil... chci aspon neco videt s neposkrabanym oknem... ale jinak me pasovaly dobre... takze treba otevrely pobocku ve vietnamu
já kupoval stěrače čistě náhodou v chorvatsku jsou to bosche dokonce s českým popisem bral jsem 600mm 550mm a 450mm prostě komplet na x5 a vyšlo to na směšných 50hrk (kuna) mám je tedy 1/4 roku a zatím absolutně bez zaváhání
BMWX5power píše:já kupoval stěrače čistě náhodou v chorvatsku jsou to bosche dokonce s českým popisem bral jsem 600mm 550mm a 450mm prostě komplet na x5 a vyšlo to na směšných 50hrk (kuna) mám je tedy 1/4 roku a zatím absolutně bez zaváhání