Jako nečlen nemám přístup do sekce "klubová auta", tak to dávám sem:
Neska cca 16:50, 4-proudovka R35 asi 6km před Holomócem (na příjezdu od Mohelnice) u benzinky s motorestem jeden takovej týpek zaparkoval černou e46 kupé (podle výfuků R6), na bočních okýnkách nápis "bmwklub.cz" a ani se neohlíd po mým bramborovi s batohem stojícím hned vedle - nezobrazuje mi to podpis, takže doplňuju 330ixT 6mt MY2011 - a odešel do motelu.... (já sem zrovna o 15m vedle chcal do křoví....)
Jako nečlen/člen bys sis měl přečíst a dodržovat pravidla tohoto fóra a nezasírat to tu kokotinama, co tě napadnou.
Jako člen máš možnost psát žvásty do pokecu.
Před nějakým časem si totiž pár chytrých členů usmyslelo, že bude pro dobro klubu, když se nečlenům (neplatícím) omezí nějaké přístupy atd.
Je to smutné, ale chytří lidé u nás nejsou jen v parlamentě a kdo se musí přizpůsobit, jseš ty.
Nj, tak musíš chápat, že zrovna E90/91 je celkem rozšířené, populární, "běžné" auto, tak se za ním neohlédne občas ani klubák, pokud není něčím speciálně vyjímečné
Když máš starou E30, která se leskne, až tě z toho pálí oči, tak si toho všimneš spíš
nikdo to (prozatím) nesmáz, takže budu dál zaplevelovat...
@jHavlíček: jj, možná to bude tím, že brambora zásadně udržuju (zvenku) co nejzasviněnějšího (aby blýskáním nebudil nemístnou pozornost) ale asi hlavně tím, že na prdelce mám 316i (nicméně pod kapotou N53B30-O0)
nevim jak u starsich BMW ale u tech poslednich sem si nevsim ze by napr E9x co maj M paket meli v zadu na zadku znak z M3. no a pokud jo tak to se teda M divize zaprodava jak marciano(ci jak se pise ten modni designer jenz za prachy necha napsat sve jmeno i na toaletak)
jinak teda cumakuju ze jsem jeste velice neznali... holt rodina vyrustala na AUDI