a kdyz nalejes nadobku plnou fridexu tak ti vzdycky ubyde po jizde bude si to drzet svoji hladinu, klidne na pulce takze bych to zkouknul po delsi jizde kde mam hladinu a nedolival a kontroloval jestli stale ubyva
Filtr mokrej byt nemusi, je tam odtokova hadicka. Jediny co muzes rychle zkusit je dotahnout 3 srouby napojeni trubky-radiator, staci jen sundat spodni dekl u ridice. Jinak vymenu radiatoru zvladnes i na parkovisti az nebude mznout, ja to delal ted pred vanocema v nevytapene garazi.
ok,dnes na to mrknu. jak na filtr,tak na hadice. vcera jsem vyndal koberecky a nacucany radne teda,hlavne u ridice a to vcetne toho co kryje podlahu kary! ten ale nevysusim. jinak diky vsem za napady a reakce
tak jsem dnes rozdelal co se v te klendre venku dalo a od radiatoru nikde nic neprosakuje, na sklo to fouka dobre, vsechny vydechy jsou ciste, ani stopa po fridexu. ale kabinovej filtr byl totalne cernej, plesnivej rekl bych. takze zitra bude novej, tak se uvidi.
Treba tam mas jenom prilis vlhko kteryho se v tomhle pocasi jen tak nezbavis..ja jel z hor a nalezli sme tam ve čtyrech po tom co sme sjeli kopec po prdeli a pak ani ofouknout to predni sklo neslo jen tak jako normalne... Co tam soupnout nakej odstranovac vlhkosti? za pokus to stoji...
já mám u e36 automat.klimu ještě jsem jí teda v zimě nepouštěl ale vím že jí používaj na odmrazování..Nejsem si jistej jestli ale vůbec sepne když je taková zima protože na tom panelu je nejnižší teplota tuším 16stupnů.Vlastně jsem to zkoušel a nesepla vrtule tak nevím jestli ted v zimě to maká...
tak uz otravuji zase! dnes sem jel z prace po mensim desti, tak jsem si pritopil a zase mlzeni. stale jsem to resil v zime. menil jsem vicko, ktere bylo KO a tlakovanim nejspis praskl radiator. zkousel sem to utesnit nejakym tim hnusem do chladice, ale uz to bylo z jara a ja prestal topit (mlzit), takze jsem nevedel, jestli to zafungovalo. dnes pri topeni zase zamlzeno! proto bych chtel vymenit radiator topeni. poradi mi nekdo jak to udelat co nejjednoduzsim zpusobem? za kazdou radu, figl atd. budu vdecny. DEKUJI! jedna se o e36 323i
Aha, tak az takhle univerzalni radu jsem necekal jde mi spis o to, na co si dat pozor, abych nekde zbytecne neco neulomil. nekdo tady psal, ze palubka ven nemusi a staci ji jen povolit a na jedne strane odtahnout. nejaka zkusenost?
takze zase otravuji dnes sem konecne rozdelal palubovku, pac se venku ochladilo a zase se to zacalo dost mlzit. jedna vec je ta, ze sem se trosku zasekl a nevim jak dal a druha, je ta bila hadicka uprostred s tou sponkou prepad v pripade ze by byl radiator KO? http://zsteiner.rajce.idnes.cz/Fotografie0002 pac sem ji sundal a je naprosto sucha, neumastena. proste jako nova. snad alespon zamastena by byla ne?
co s tim je, to napisou. ale jak to vymenit, to uz ne knizka na prd. takze poradi nekdo, jak dostat ten radiator ven? na prave strane sem sundal tu ocelovou vystuhu, na ktere je airbag spolujezdce, ale porad to vyko nejde vytahnout hlavne nechci neco ulomit.
nemuzu zaboha dostat palubku ven. drzi to nekde u okna. nejsou 3 sroubky pod vydechama na okno? jedine co tam vidim, ale jsou zasroubovane z vrchu a vydechy nemuzu (nevim) jak vyndat. poradi nekdo prosim?
ty 3 šroubky musíš povolit jinak palubovku nesundáš. Nejsem si jisty jestli u e36 nemusíš vytahnout cele topení a rozdělat aby si ten radiator dostal ven.
palubku uz mam venku, ale ted prave nevim jak s tim topenim. jestli to musim vyndat (coz se mi vuuubec nechce), nebo jestli to pujde rozdelat takhle. poradi nekdo kde co povolit? http://zsteiner.rajce.idnes.cz/Fotografie0003