Zdravim vsechny, potreboval bych poradit. Vim, ze papirove je lepsi 320 a navic je to 6tival oproti isu. Ale chtel bych vedet jak je to doopravdy. Zkusenosti nejlepe od lidi, co meli oba modely.
Kamarád má 320i jezdí za 13 , druhý má 318is jezdí za 9 a troufnu si říct, že výkon je skoro stejný .Ta 320tka mi přijde strašně těžkopádná ISo je živější. Nevím to je můj názor a samozřejmě záleží na kondici motoru. Když R6 tak 2,5 nebo 2,8.
ja mam 2litra a jezdim za 7-8 litru ... a predtim sem mel 1,8 is a to melo 11 a je to presne naopak co pise kolega mozna ze iso ma lepsi odpich ale 320 ho na 2 a 3 da s prehledem... ale zalezi jak na tom ten motor je... a hlavne ten zvuk je o necem jinm...
Kamarad se prave po necem takovem poohlizi.. A nechcu aby to bylo zase ze jedna pani povidala. Ja si porad rikam, ze 6ti hrnek je 6ti hrnek, ale i tady na klubu jsem cetl, ze nez 320, tak radsi isko.. Nevim no..
zalezi na predchozim majiteli idealne kdyz to mas od nekoho koho znas a vis,jak se o to staral...
kolikrat sem ho potkaval jak nechaval auto na volnobeh zahrat i 5 minut nez nekam jel..
tak iso je na vykon lazene uz z vyroby ma lestene kamaly i svody atd ale ja co sem ho koupil asi po 14 dnech semlitoval ze sem nekoupil 320ku a ted co mam 320 lituju ze sem nekoupil 328
nevím, co se řeší... jasná 320i. Většina IS je totálně vylítaných a i kdyby jely stejně, tak ISo má pořád v papírech 4 válce... 20i šest, takže výměna motoru za silnější je tak v klidu, že jí nikdo nepozná...
Když někde rozsekáte ISo (papírově) s šesti válcema pod kapotou, může být problém
Měl jsem sice Compacta, ale motor m44b19, což je novejší ISo . Ať si řiká kdo chce, co chce, v týhle volbě bych volil ISo. Je živější a s tim 2,0 je to na stejno a jak tu bylo psáno, je to živější. Spotřebu jsem měl kolem 7 litrů, aniž bych se nějak extra hlídal. Né nadarmo se ISu řiká, že je to M3 pro začátečníky.
Nicméně je pravda, že jsou většinou vylítaný. Moje mělo 290tis km a pořád šlapalo super. Další nevýhoda je, že rejpalové prostě neuznávaj čtyřválce.
bobo-mb píše:Né nadarmo se ISu řiká, že je to M3 pro začátečníky.
todle se ale říkalo u lehčí E30 , ne u e36 která váží o 200kg víc a většinou to říkají lidi co jim na šestiválec nezbylo
jinak k tématu , jestli Is nebo 320i , rozhodně 320i (M52B20) , která bude daleko pružnější. to je dvoulitr kterej se docela povedl ... čtyřválec se nepovedl asi... žádnej
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Jan havlicek: To je slovo do pranice to s tema papirama To all: Auto mu vybiram nejspis z DE, takze snad bude v nejakym jakstaks stavu. Mimochodem a co se spolehlivosti motoru tyka? jak si na tom stoji oba? Podvedomi mi rika, ze 6ti val snese preci jen trosku vic
a taky ze ma podvedomi pravdu... je kultivovanejsi a i vic vydrzi podivej se co vydrzi motory ve sportovnich autech ... ktere sou ladene uz skoro na max..