Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 330 Ci

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
speedysek

#1 Příspěvek od speedysek »

Zdravím,

rád bych věděl, co si myslíte o tomto modelu auta, jak je na tom se spolehlivosti? spotřeba? na co si dát pozor?

a ještě bych se zeptal, jak se vám zdá toho auto, popř. znáte ho někdo? Díky

[code:1]http://www.sportovnivozy.cz/15506-bmw-3-330-ci-zlin#zalozkaFoto[/code:1][/quote]
bavorak

#2 Příspěvek od bavorak »

Vypadá nádherně.Já osobně mám 330i touring a musím říct,že ten motor je perla.Krásný zátah od spodu a to až k 6500tis/ot.A co hlavně, 3litr,231ps,a já tam mám průměrnou spotřebu 9,1l a to když jedu, tak ho určo nešetřím.V létě jsem byl v Chorvatsku s průměrnou spotřebou 8,3l.Jinak ,já si vozím Bmw vždy z DE,vždy od soukromníka a vždy ze Servisní historií.Myslím si,že tam ty vozy nejsou např.podvozky tak vymlacené.Vždy jsem měl auto pevné,nikde nic nevrzalo,nemlátilo.
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ROBi »

Auto uživatele Tizy z E46 klubu. Určitě je to moc pěkný kousek, ale nejdříve bych si o něm přečetl vše, co najdeš, jak v inzerci, tak v klubových autech, pokud máš v plánu toto auto koupit :)
davcer

#4 Příspěvek od davcer »

ahoj, jen par mojich postrehu.
motor je z meho uhlu pohledu opravdu povedenej, velmi krasnej chod otacek az k tem cca 6500. Diky doublevanosu fakt prijemnej zatah i v tech hodne nizkejch otacek, a necha se krasne tocit az na hranici omezovace i po dvestetisicich kilometrech.
Je take prijemne jak zatahuje i kolem 200km h a stejne tak i na petku v padesati, ten vanos stim dela hodne - v tech padesati.
jinak jsem byl prekvapen spotrebou, jak rika kolega kol tech 9, ale da se i vozit o par litru mene, v prumeru pri obcasnem meste a slapnuti, je to tech cca devet. v posledni dobe jezdim jednu trasu couracku porad za to same kol 6,5, ale mesto vezme vic. Jinak motor krom klapky sani zadna jina oprava. ostatni veci na podvozku vydrzi jako na jinejch bmw. Spojku mam treba porat prvni, servo kleklo - jezdim bez nej a rekl bych az na parkovani mi to vic vyhovuje. tlumice mam jednou menene, stejne jako pera pred chvili. civky, lambdy, vanos, klima, dif, atd bez zasahu. nevyhoda v uvozovkach, je ze nenarves mensi kola jak 17 palcu, a trochu nevyhoda na nasich silnicich je ze se nevejdes do koleji. Je to o neco mensi rozchod kol a furt se to holt pere jestli prava nebo leva. Neni to nic neprekonatelneho, za ten pocit kdyz to posles do zatacek pod plynem, stoji za to..
najel jsem sni cca 120 000 a dneska ma kocka nalitano cca 220000 a porad moc neztraci dech, radost z jizdy..

PS chorvatsko jsem jel vyklidnene za sedum a pul, takze ty motory stejne jak kolega pise, dokazou jet za takovou spotrebu..
davcer

#5 Příspěvek od davcer »

jeste jsem opomel par detailu. v 170tis pretesneni cele zadni napravy - cca 10tisic. taky tak km odeslo palivove cerpadlo cca 5000 a jezek zlobi, jinak vse zatim drzi..
scooter_x

#6 Příspěvek od scooter_x »

Majkl-MIKI

#7 Příspěvek od Majkl-MIKI »

bavorak píše:Vypadá nádherně.Já osobně mám 330i touring a musím říct,že ten motor je perla.Krásný zátah od spodu a to až k 6500tis/ot.A co hlavně, 3litr,231ps,a já tam mám průměrnou spotřebu 9,1l a to když jedu, tak ho určo nešetřím.V létě jsem byl v Chorvatsku s průměrnou spotřebou 8,3l.Jinak ,já si vozím Bmw vždy z DE,vždy od soukromníka a vždy ze Servisní historií.Myslím si,že tam ty vozy nejsou např.podvozky tak vymlacené.Vždy jsem měl auto pevné,nikde nic nevrzalo,nemlátilo.

ahoj, taháš ještě auta s DE?
Odpovědět