Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Někdo přez výfuky? Brno-Opraveno

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Leveler »

Takže aby toho nebylo málo se slavnou E46, tak včera mě upadl zadní tlumič viz foto.Prostě po 9 letech uhnil v té objímce což mě příde nak brzo.A ted tam vysí jenom v těch držákách u zadního nárazníku.Jízda s tím je šílenost.Byl sem rád že sem dojel.Zvuk jak traktor a vše se klepe a hovno to jede.
Nevíte někdo prosím Vás o někom z Brna kdo by mě to opravil?Auto potřebuju denně jak kuli práci tak kuli mimču.Náký doporučení na servis nebo někdo kdo tu z klubu dělá v servisu a měl by na to čas.Klidně i večer nebo víkend.Možno i přez den.Klido si vezmu dovču kuli tomu.Ale potřebuju to co nejdřív :cry:
Díky za rady.
Obrázek
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xSAFA »

Nedělal bych z toho tragedii, objednal v BMW nebo v autodílech ty spony a nechal vyměnit v prvním servise. Na takovou výměnu nemusíš shánět někoho přes výfuky ale zvládne to naprosto každý na zvedáku nebo rampě. Hold je to nízko a zachytává veškerej bordel, sůl vodu a po 9ti letech to má nárok na prasknutí. Spíš by byl průser kdyby byl KO výfuk jako takový.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Leveler »

Myslíš že budou stačít jen ty spony?
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od xSAFA »

Tak podle fotky předpokládám že ano, uletělo to ve středu té spony.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Leveler »

Ok díky moc za info.Vypadá to fakt na ty spony.Tak zkusím pořešit a dám vědět jak sem dopad :wink:
Dacud
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Dacud »

kdyztak dobri borci na vyfuky jsou na spitalce... je tam takova dilna a delaji tam jen vyfuky... i na zakazku, rucne vyrobi nebo co si koupis to tam svihnou... nikdy jsem tam nemel problem... delaji aji svody...

kdyz pojedes po cejlu a odbocis na myslim radlas(k plynarnam) tak jak budes odbocovat na spitalku tak je to hned na zacatku... je tam autoservis a za tim jsou vyfuky... muzes rict ze jsi ode me a on ti udela lepsi cenu ;-)
aigo
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od aigo »

tak standardni zivotnost vyfuku je udavana servisem 2 roky... a podle me by stacilo kdyby si ty sponky vyndal dal tam kousek trubky a sponky vratil zpet
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Leveler »

Tak opraveno.Daly se nové origo spony a výfuk zase drží, tak super ;) staré byly KO
Odpovědět