Zdravim vas, mohli by jste mi poradit jaky je rozdil ve spotrebe mezi 316-318 a 323? A jaky motor by jste si vybrali Vy?... Tenhle tyden se jedu podivat na tyhle motorizace a nevim jak se rozhodnout. Diky
Za me urcite 6R takze 323 nebo 328 spotreba bezne do 10l a da se stim jezdit i 7,5l ale otazka naco auto chces kdyz se ptas na spotrebu
ve 4 valu asi 318is
323ci e36 kombinovaná 7.2L ,dálka 6,7L (ale rychlostí i 160km/h+něco v kolonách po Praze),takže by se dalo dostat na 6L a čistě městský provoz na spotřebu jsem měl lehce nad 7L....Běžně ale jezdím do 10L v pohodě a to mám rád vyšší otáčky..Hold M52B25
Jde o to, čemu říkáš město. V Praze mám ve špičce průměr 10,8. Když jsem se hodně snažil, bylo to okolo 9 litrů, ale to člověka pak už ani nebaví. Jinak kombinovaná spotřeba kolem 8 a dálky okolo 6,5 litru při předpisových rychlostech, plynulá jízda.
Fx píše:Jde o to, čemu říkáš město. V Praze mám ve špičce průměr 10,8. Když jsem se hodně snažil, bylo to okolo 9 litrů, ale to člověka pak už ani nebaví. Jinak kombinovaná spotřeba kolem 8 a dálky okolo 6,5 litru při předpisových rychlostech, plynulá jízda.
Všeobecně platí,že otázka ohledně spotřeby je debilní...Je to prostě moc relativní....U mě není městský provoz o stání v kolonách,ale o krátkých tratích..4-8km
Taky doporucuju minimalne 323. Ale na kratke pojizdeni kdyz se motor ani nezahreje radeji volim ctyrval.
Ta zminka o 316 M40 za 17 neni o zravosti toho nevykonneho motoru, ale ze to je dost v neporadku. 316 v peknem stavu jsem kdysi hodne davno mel taky a dostat se nahoru pres 10 litru prakticky neslo i kdyz jsem jezdil do prace 4km v zime.
nevim mam 1,8i a jsem spokojenej... neni to sestival ale jsem spokojen ve meste... v dnesni mode 1,2HTP s nim predjizdim kazdyho a spotrebu mam 8,5 po meste sviznejsi jizdou... jednou jsem to stahl na 7,2 a mozna by to slo jeste niz... a na dalnici jedu 5,2 - 6 kdyz jedu vklidu... porad premyslim o 323i ale to az casem... zatim bych nemenil, protoze jsem vsude bez problemu dojel