Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

brzdová světla (compact)

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
jurab

#1 Příspěvek od jurab »

čau nevite kolik žarovek u compactu ma vzadu na obrysovkach svitit?u sedanu sviti čtyři.de mi o to ze u toho compactu svity v kazdem svetle jen 1 zarovka ale brzdovka je 2vlaknova coz nak nechapu pokud by nemela taky svitit.
jinak ptam se pro to ze znamimu porad praskaji ty 2vlaknovky co ma v brzdovkach a netusime proc tak jestli to nema nakou spojitost
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

V každém jedna.Jsou v brzdách sice dvouvlákna ale to jedno je nezapojené.
Dan td

#3 Příspěvek od Dan td »

Ano, v každém světle je jedna pozicka.
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
jurab

#4 Příspěvek od jurab »

diky
a nevite cim by to mohlo byt ze ty brzdovy porad praskaj?ty zarovky se uplne rozlitnou v tom svetle a sou bílí a opaleny akorad nevim jestli obe zaroven nebo postupne,ale v aute vydrzi vzdy tak týden
icecold
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od icecold »

nezatéka ti do světla?. máš v pohodě kostru? :wink:
e36 328i
e36 325iA
e46 320d

BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
jurab

#6 Příspěvek od jurab »

icecold píše:nezatéka ti do světla?. máš v pohodě kostru? :wink:

nezateka.no konektor je trochu zoxidovanej.myslite ze by kvuli tomu to mohlo delat?ja si myslim ze kdyby byla spatna kostra tak se to maximalne nerozne nebo je tomu jinak 8O ale kostru to ma spolecnou pro všechny patice tak proc by problem delaly jen brzdovky?
Jamall

#7 Příspěvek od Jamall »

určitě voda...když se ty zapaří u rozžhavené žárovky světlo, tak to tu žárovku regulérně roztrhne, nebo kus ulítne a pod.

ja to zpozoroval když jsem neměl ještě dodělané světlo v koupelně a žárovka vysela jenom na drátu s objímkou
jurab

#8 Příspěvek od jurab »

Jamall píše:určitě voda...když se ty zapaří u rozžhavené žárovky světlo, tak to tu žárovku regulérně roztrhne, nebo kus ulítne a pod.

ja to zpozoroval když jsem neměl ještě dodělané světlo v koupelně a žárovka vysela jenom na drátu s objímkou

voda tam opravdu neni a kdyby tam byla velka vlhkost tak proc by to delaly jen brzdovky ktery nejsou porad rozhaveny jako treba obrysovky.

jinak to svetlo v koupelne mi taky uz rok vysi na dratu a zarovka porad ok
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od xSAFA »

Hele a nekupuješ pořád jedny a ty samý žárovky někde z benzínky? Nejdřív vyzkoušej koupit kvalitní žárovky, já nevím třeba osram, philips a vyzkoušej to s něma, pokud prdnou pak řešit. Očisti kontakty v paticích, přihni lehce ty kontakty, prostříkni konektor, veškerou případnou korozi pořádně očisti a zkontroluj ukostření světla. Viděl bych to na nějakou blbost , kdyby ti třeba auto přebíjelo, neprojeví se to zrovna jen na brzdovkách.
jurab

#10 Příspěvek od jurab »

xSAFA píše:Hele a nekupuješ pořád jedny a ty samý žárovky někde z benzínky? Nejdřív vyzkoušej koupit kvalitní žárovky, já nevím třeba osram, philips a vyzkoušej to s něma, pokud prdnou pak řešit. Očisti kontakty v paticích, přihni lehce ty kontakty, prostříkni konektor, veškerou případnou korozi pořádně očisti a zkontroluj ukostření světla. Viděl bych to na nějakou blbost , kdyby ti třeba auto přebíjelo, neprojeví se to zrovna jen na brzdovkách.

no žarovek uz padlo dost a pokazdy nake jine.no mas pravdu nejdriv to poradne opucujem a vycistime popripade obejit kostrou konektor tak jako se to dela casto v e46 a uvidi se.
jinak s tim prebijenim si myslim to sami ze by se to neprojevovalo jen tam
Odpovědět