Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e90 - automatické zklápění zpětných zrcátek.

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
milannn

#1 Příspěvek od milannn »

Na youtube jsem viděl video jak se na e90 zamčením zklopí i zpětná zrcátka... http://www.youtube.com/watch?v=NjQCxtscWoo
Neví někdo jak to jde nastavit?
kawazx6r01

#2 Příspěvek od kawazx6r01 »

Musis mit paket zpetnych zrcatek, to znamena, ze mas vedle tlacitka na prepinani leveho a praveho zrcatka jeste tlacitko na sklapeni zrcatek. Pak to jde i pri zamykani, kdyz podrzis tlacitko zamykani dele nez tri vteriny...
milannn

#3 Příspěvek od milannn »

tlačítko zklápění mám, ale stejně se nic neděje.... :(
Whizour

#4 Příspěvek od Whizour »

při zamčení dlouce podrž tlačítko na klíčích. Jako kdyby si chtěl zavřít klíčem okna.
milannn

#5 Příspěvek od milannn »

držel jsem zamykací tlačítko 15 vteřin a nic se nedělo... Jinak okna se mi otevírají i zavírají a tlačítko na zklápění zpětných zrcátek vevnitř mám... tak ja už nevím... nemůže to být někde v nastaveních??
jurab

#6 Příspěvek od jurab »

nevim jak u e90 ale u e46 to funguje jen při komfotním zavírání, když jsou v autě elektricky sklopná zrcátka s pamětí
mentuli

#7 Příspěvek od mentuli »

Za pětikilo ti to nakóduji, aby to fungovalo .. + plus klidně ještě další funkce, které by se ti mohly líbit...
milannn

#8 Příspěvek od milannn »

pošli mi prosím na sebe kontakt a domluvíme se. Buď sem nebo do zprávy, dík moc.
Discriminator

#9 Příspěvek od Discriminator »

pls taky se přimlouvám za kontakt na Tebe - ta funkce by se mi líbila... vše potřebné jinak mám - předem dikes
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od ELiLOBO »

Já mám taky zájem. Ale když jsem byl v BMW na servisu tak mi řekli že to nejde nastavit, ikdyž to sklápění na tlačítko mám. Mimochodem co vše ještě umíš nastavit?
kawazx6r01

#11 Příspěvek od kawazx6r01 »

Umis na E91 nastavit pri odemykani rozsvivceni krouzku, popr. mlhovek?
fanda1

#12 Příspěvek od fanda1 »

jde to na e90/e91 nastavit. Po mně chtěli v renocaru za to 2500kč tak jsem byl taky u mentuliho....
tommy_romeo

#13 Příspěvek od tommy_romeo »

no pokud umis aby svitili pri odemceni krouzky na e91 tak pls sendni i mi kontakt a odku jsi diky :wink:
mentuli

#14 Příspěvek od mentuli »

Borci .. tak tady je můj seznam na E90/E91:
a) Přidání digitálního ukazatele aktuální rychlosti jako další funkce BC

b) Denní svícení US standartu - tlumená dálková světla. V případě přítomnosti optického senzoru přepínání funguje automaticky.

c) Denní svícení ECE standartu - jedná se v podstatě o funkci, kdy máte volič světel neustále na pozici zapnuto a jednotka pouze vypíná a zapíná světla v závislosti na běhu motoru.

d) Pouze za přítomnosti dvouzónové klimatizace - zapnutí ukazatele aktuální rychlosti ventilátoru klimatizace v AUTO módu

e) Pouze pokud jsou ve výbavě plně elektrická zrcátka - při zamčení a podržení zamykacího tlačítka se obě zrcátka sklopí

f) Zapnutí a modifikace nastavení světel Follow me home (respektive Homelights)

g) Korektura ukazatele rychlosti (rychloměr bude ukazovat reálnou rychlost - tovární nastavení je, aby ukazoval přibližně o 5 % více

h) V případě Head-Up displeje se dá aktivovat jeho M funkce (otáčkoměr přímo na skle v HUD)

i) V novějších modelech lze nastavit Welcomelight při odemčení

j) Plus další možné minoritní modifikace závislé na výbavě

Číslo na mě je teď 739519748 a jsem z Brna.. každopádně mi před zavoláním hoďte SMSku... mám místama fofry a někdy telefony brát nestíhám :) A já se pak ozvu a domluvíme se .... ;)
matiz
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od matiz »

Mne by se libily ty zrcatka a HUD, ale kua nemam ani jedno ve sve vybave... Ti kdo vahate a obavate se, tak verte ze muzete zustat reletivne v klidu a nemit o auto strach.
kawazx6r01

#16 Příspěvek od kawazx6r01 »

Me by se toho libilo....ale mam to k tobe cca 400km:(
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od ELiLOBO »

Škoda že Brno, počkám až budu mít někdy cestu kolem a určo bych se stavil, na ty zrcátka, rychlost na BC, a homelights.
mentuli

#18 Příspěvek od mentuli »

Ještě jsem zapomněl na jednu věc, která by se teoreticky mohla hodit. Nevím kolik E90 je osazena i TV modulem, ale budiž.. pokud máte TV modul a může to být klidně systém CCC nebo CIC (iDrive druhé generace), tak jsem schopen ho odblokovat, aby fungoval i za jízdy.
Whizour

#19 Příspěvek od Whizour »

mentuli píše:Borci .. tak tady je můj seznam na E90/E91:

b) Denní svícení US standartu - tlumená dálková světla. V případě přítomnosti optického senzoru přepínání funguje automaticky.

c) Denní svícení ECE standartu - jedná se v podstatě o funkci, kdy máte volič světel neustále na pozici zapnuto a jednotka pouze vypíná a zapíná světla v závislosti na běhu motoru.

d) Pouze za přítomnosti dvouzónové klimatizace - zapnutí ukazatele aktuální rychlosti ventilátoru klimatizace v AUTO módu

e) Pouze pokud jsou ve výbavě plně elektrická zrcátka - při zamčení a podržení zamykacího tlačítka se obě zrcátka sklopí

g) Korektura ukazatele rychlosti (rychloměr bude ukazovat reálnou rychlost - tovární nastavení je, aby ukazoval přibližně o 5 % více

h) V případě Head-Up displeje se dá aktivovat jeho M funkce (otáčkoměr přímo na skle v HUD)

Číslo na mě je teď 739519748 a jsem z Brna.. každopádně mi před zavoláním hoďte SMSku... mám místama fofry a někdy telefony brát nestíhám :) A já se pak ozvu a domluvíme se .... ;)

na e61 to neumíš? Head up-otackoměr. ??
mentuli

#20 Příspěvek od mentuli »

Whizour píše:
mentuli píše:Borci .. tak tady je můj seznam na E90/E91:

na e61 to neumíš? Head up-otackoměr. ??

Vše co vidíš na E90, tak umím i na E60/E61 a i na E65/E66 ..

Nebojte borci .. za chvíli budou stránky :)
Odpovědět