Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw 330i
-
- Člen Klubu
nedávno jsem sháněl přesně to samí ceny v Mpaket II po face jsou okolo 270 tisíc (myslim solidní kousky s pěknou výbavou). Pokud oželíš výbavu, tak seženeš i levnější kousky a o dost v zachovalym stavu. Jak už tu je napsaný - stav auta poznáš až na místě a po pořádný prohlídce
Já osobně koupil 330Ci a jsem spokojenej zatim. ( jediná výměna byla brzdový kotouče vepředu od Bremba )

-
myslim,ze volis dobry auto..cenu nevim jelikoz ceny v uk jsou dost jinde,ale kvalita bmw je urcite stejna:)..ja mam osobne uz druhou e46 330i..jelikoz je to proste povedeny model a naprosto bezproblemovy motor...prvni 330i jsem dostal do ruky kdyz mela natocino 80t. miles coz je asi 130t.km...a behem dvouch let jsem namotal 50t.miles a zadny problem...jen normalni servis..brzdy,cepy,olej..je teda pravda,ze na tech 18''alu jdou hodne rychle do prdele zadni pneumatiky....ja je mel za zadku ted za 6mesicu od novejch na vymnenu..ale kvalitni pneu 225/45/18 od pirelli nic levnyho ..cca230liber za kus coz bude v cz stejny,pokud chces teda kvalitni pneu...co se tyce spotreby tak mezi 5speed gear a 6speed gear box nevidim zadny rozdil..mam ted 6speed a spotreba je stejna...mesto je a popojizdeni je neustale kolem 13litru...dalky tech 10litru...a neverim,ze s tim nekdo jezdi za 8-9litru a uz vubec ne v 5series...preci si nebude clovek kupovat 3.0i aby setril na pohonych hmotach a nevyuzil silu motoru...urcite dobra volba...mozna jen ti bude ubyvat trosku olej..ale to zalezi jak ji budes nandavat....skoda,ze nejsou ceny v cz jak tady...tady sezenes 330i mpaket sedan pod 150t a ma treba jen 100t.km na tachaku...ja ted shanim auto pritelkyni a 2003 sedan m-paket FSH...74t.miles natocino jen 4tis.liber....preju good luck..330i je super auto.
-
- Člen Klubu
ceny dílů trošku vyšší,ale zalezi taky co za dil je na mysli
Ale s tim se pocita. Najeto má poctivych ( ted uz) skoro 227 tisic km. Kupoval sem ji tady pres klub a predchozi majitel se o ni staral, takze na motoru nic znat neni. Jinak se spotrebou : jezdim uplne normalne, zadny honeni ( teda kdyz nemam naladu
) proste normalni jezdeni a mam 10.0l /100km. Cestou z Plzne do Domažlic jsem jel treba za 7,5/ 100l. Pisu jen kvuli prispevku nademnou, kvuli spotrebe sem si to nekupoval,ale prijemne me prekvapuje
prostě spokojenost. Chce to ale fakt vybirat s rozvahou,ptz nektery kousky jsou az nadhodnoceny cenove! 

-
-
- Člen Klubu