Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 blinkry problém

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Sharki

#1 Příspěvek od Sharki »

No možná je to blbej dotaz, ale včera jsem se s tím pachtil celej den a na nic sem nepřisel.

Boční blinkr nebliká. Zkoušel jsem ho vyměnit za jiný a stále stejné.
Koukal sem vsechny pojistky a jestli jsem dobře koukal tak jsou ok. Ale popis je v němčině a byl jsem z toho volaaký zmetený :)
Druhá věc která nevím jestli s tím souvisí ale koukal jsem na zadní blinkry a ten jeden na stejne straně co nebliká ten boční tak to světloi má měnší intenzitu než to na druhé straně. Koupil jsem teďka novou žárovku a vyměním ale podle me zarovka bud svití tak jak má a nebo vůbec :p pochybuju ze by byla unavená a svítila méně.
Neřešil jste někdo podobný problém? popř nevíte číslo pojistky ? beztak předpokladám že ty boční bude pojistka spojená i s nějakým dalším blinkrem teoreticky ale vše ostatni funguje, když pominu tu menší intenzitu zadního blinkru. diky za help
mequi

#2 Příspěvek od mequi »

Lucifer

#3 Příspěvek od Lucifer »

To vypadá spíš na relátko blinkrů
shade741

#4 Příspěvek od shade741 »

Ač to zní zajímavě nová nemusí svítit stejně jak stará :) viděl jsem to když jsem měnil u osvětlení RZ, jinak mrkni na kabel u konektoru, střašně často se tam lámou, uhnívají atd. jinak relátko, nebo přímo kabel samotný :wink: u mé předchozí e 36 si blinkry žily vlastním životem :lol:
Lucifer

#5 Příspěvek od Lucifer »

já když jsem přivezl E36 tak blinkry byly zapadlý dole v blatníku, a trošku to blikalo na zem :D

Ale je pravda, že tam ty kabely jsou na hovňajs, ale hledal bych relátko v pojistkovce jestli je funkční a potom kabely a víc už to snat být nemůže :)
Sharki

#6 Příspěvek od Sharki »

Super diky moc vsem za rady a za to schéma v češtině :))
Zadni blinkry sem vyresil ze sem koupil dve novy zarovky stejny, jsem se koukal a na kazdy straně byla kazdy trosku jina a jedna uz dost stara podle vzhledu. Tak to vypadá že ta jedna byla nějaká unavená :p
Ten postanní zkusím dneska proměřit jestli tam de šťáva, zarovkou to není a kabely vypadaj ok.
tak jeste jendou díky to schéma bodne :)
Odpovědět