Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 318is Class II - výměna pružin (jaké zvolit)
Ahoj, měl bych prosbičku ohledně http://jardaspit.rajce.idnes.cz/nastenka#IMG_8664.jpg .
V poslední době byly měněny zadní pružiny a přední tlumiče. Na fotce je zadek uplně ideálně vysoko - pro moje potřeby. Jen předek je nízko. Na foto je obuto 225/40/r17. Prosím o nějakou radu jak to nejlépe vyřešit - zvednout, ale aby to bylo pořád níž než origo nesnížený podvozek. Tlumiče tam jsou nový, takže bych to viděl spíš cestou levnějších (klidně jetých) pružin. Jen nevím jaké parametry hledat. Prostě rád bych měl auto "rovné" symetricky vysoko předek jako zadek.
Díky moc za rady, poznatky...
V poslední době byly měněny zadní pružiny a přední tlumiče. Na fotce je zadek uplně ideálně vysoko - pro moje potřeby. Jen předek je nízko. Na foto je obuto 225/40/r17. Prosím o nějakou radu jak to nejlépe vyřešit - zvednout, ale aby to bylo pořád níž než origo nesnížený podvozek. Tlumiče tam jsou nový, takže bych to viděl spíš cestou levnějších (klidně jetých) pružin. Jen nevím jaké parametry hledat. Prostě rád bych měl auto "rovné" symetricky vysoko předek jako zadek.
Díky moc za rady, poznatky...
-
-
- Člen Klubu
Jj dej tam na předek original M-technik, to co se doporučuje tady bude něco mezi tím a co máš teď ty. Ale mě se to celkem líbí jak to máš teďka. http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=106607
-
Jardaspit píše:motokarista píše:na takove laborovani je idealni stavitelny podvozek,ale myslim si ze kdybys dal predek m tech,tak by to bylo o neco vys nez ted a pritom niz nez seriovy,ten tady na klubu sezenes i starsi
přesně takovouhle mám představu!!! snad ten předek bude vypadat takhle na těch 225/40/17.
Jinak ten podvozek měl bejt z Německa (07dovezeno) KONI, ale co sem koukal tak zadní tlumiče Bilstein, předek ty nový vubec netušim. Ale je to tvrdý jako svině!!! Jediný čeho se bojim, že koupim mtech, nechám si to vyměnit a bude to stejný
Mtech bude vyssi nez tvuj stavajici a tvrdy jako svine to nebude