nn nechci páč autíčko zatím furt parkuje doma ale podcenil sem ty svoje gumy sem to dneska měřil posuvkou a mám všude kolem 4.4mm takže je to vpohodě akorát mám na předních kolech na vnější straně víc ojeté ale tak to by snad nevadilo nebo aspon doufám takže tak do 14dnů přepis a už se bude jezdit
rydy přijdou až tak kolem léta do te doby se snad udělá vše potřebné a pak už se doufám začne s nějakýma upravama a to určitě budu otravovat chtěl bych si nějaké ty pičovinky dělat sám co pujde ale je nahovno že sem nikdy neměl v rukách žádne auto takže se toho trochu obávám abych to kdyžtak eště víc neposral nechce se mi dávat všechno do servisu páč to pak vyjde majland...
Tak určitě máš šikovný známý Snad všechno se dá udělat bez pomocí servisu, stačí mít aspoň nářadí a ne obě levý ruce A nějakou rampu nebo něco... Protože třeba výměnu převodovky u trojky na heveru si nedokážu představit. U pětky to šlo
tak zase to tu trochu oživím je to taková blbost ale taky vám při nenastartovaném autě vůbec nefunguje brzda? já vim že nejde posilovač ale ikdyž sem jel ve felině nebo oplu tak ikdyž bylo vyplé auto tak stejně šla brzda ale u báva vůbec nefunguje je uplně mrtvá...
no tlačím jak blázen a skoro nic ne za jízdy nevypínám motor ne jen mám garáž malilinkato zkopce prostě není rovná zem a jak sem byl zvyklej u oplu nechával sem jedničku smáčkl spojku a brzdu nastartoval a jel a tedkom už se mi to asi 3x vymstilo když sem chtěl sešlápnout brzdu sešlápl spojku a auto popojelo a málem nárazník ve zdi