nevíte náhodou někdo čí to může být že mi motor při volnoběhu jakoby houpe? prostě nahoru dolů nahoru dolů jako by se houpali otáčky ale na otáčkoměru nejde nic poznat ručička je furt na tom samém místě...
lepší je izopropanol, některý čističe brzd zanechávaj takovej povlak. ale moc nepočítej, že se to pak spraví, taky mi to dělá, po vyčištění váhy to o něco líp jede ale to houpání nezmizelo... btw povyměňoval jsem tam snad uplně všechno, a dělá to furt takže už to neberu jako závadu, ale jako vlastnost. tak abys pak neměl zbytečný nervy jako já.
To vyčištění váhy taky zkusím, ale s houpáním mám jiný problém... Nikdy mi normálně otáčky nehoupou, ať stojím kde stojím a ať je jaké koliv počasí, ale stačí abych měl vyřazeno a někdo do mě zezádu strčil, pojedu 5kmh a začne mi to houpat zastavím a zas prestane
prosím nemáte návod jak vyčistit ten filtr te klimy? už mi ho někdo posílal ale blbec sem si ho neuložil a tedkom by se mi hodil páč zejtra to zkusím vyčistit
dík za návod ale nešli mi vidět obrázky... našel sem nějaké návody na youtube... tak sem to rozebral a zjistil sem že ten filt byl celkem čistej ale v tom spoji jak se to ohýba byl zlomenej tak musím koupit druhý... našel sem tady http://www.autodily-prostejov.cz/filtry/kabinovy-filtr-bmw-3-e36.html tak kdyby ste měli nějaké stránky kde se dá sehnat levněj tak pisněte odpo se na to podívám a objednám a eště mám takovej problém jak je ta roura jakoby do účka co vede vzduch asi na nohy tak sem to možná trošku křupnul páč jak sem to vidělával tak se tomu moc nechtělo tak sem trošku zabral a tedkom když ho tam dám a dávám dovnitř kastlík tak stačí o to trochu zavadit a to účko spadne [/url]