Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

vibrování e46 330xi

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vrsek

#1 Příspěvek od Vrsek »

Zdravím.
Potřeboval bych poradit s problémem u e46. Mám problém s vibracemi. Při akceleraci ve vyšší rychlosti se rozvibruje. (cítím to spíš v sedačce, než ve volantu) Myslel jsem, že by to mohl být kardan, ale mechanik, říkal, že ne. Měl jsem horší tlumiče, tak jsem vyměnil všechny tlumiče a pružiny. Ze začátku to nedělalo, ale opět se to vrací. Neví někdo čím to je? Díky
ciro68

#2 Příspěvek od ciro68 »

Měl jsem něco podobného, vibrovala mi sedačka a podlaha a dělal to nakopnutý disk kola...elektron jsem nechal vyrovnat je po vibracích...
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jiriik »

Vrsek píše:Zdravím.
Potřeboval bych poradit s problémem u e46. Mám problém s vibracemi. Při akceleraci ve vyšší rychlosti se rozvibruje. (cítím to spíš v sedačce, než ve volantu) Myslel jsem, že by to mohl být kardan, ale mechanik, říkal, že ne. Měl jsem horší tlumiče, tak jsem vyměnil všechny tlumiče a pružiny. Ze začátku to nedělalo, ale opět se to vrací. Neví někdo čím to je? Díky

Čau, když jsem s tím jel řikal jsem si že ti to nějak vibruje:) můžou to dělat kola a nebo nějaké volné rameno
Lada Zuzjak

#4 Příspěvek od Lada Zuzjak »

Vrsek píše:Zdravím.

Pri jake rychlosti ti to dela, ja pri cca 150 zacnu vibrovat a pri 165 uz prestavam. A mam podezdreni na hadryspojku na kardanu. Mam taky xi.
Vrsek

#5 Příspěvek od Vrsek »

Chlapi, měl jsem na tom zimní elektrony, které jsem vyhodil, protože byly dokopané a celkem házely. Tak jsem dal letní u toho jsem vyměnil všechny ty tlumiče a pera... ze začátku vůbec nic a teď opět a dost (jen chci dodat, že to není nějak pravidelné, jeden den jedu a nic. Druhý den jedu a až po nějakém km najetém to začne dělat).... jsem z toho špatnej... :/ Začíná mi to vibrovat už i v menší rychlosti což znamená už od 60-70 km/h a nepřestává to až do 150km/h. Nechápu to...
Huska
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Huska »

to co popisuješ dělalo kamarádovi a nakonec po zkoušení všeho možného to vyřešily nová přední ramena a siletbloky .. zárověň měnil i zadní siletbloky.
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
libovka

#7 Příspěvek od libovka »

A vibruje to v zátahu a když pustíš plyn tak to přestane?U těhlech aut to většinou dělaj přední poloosy.
Lada Zuzjak

#8 Příspěvek od Lada Zuzjak »

libovka píše:A vibruje to v zátahu a když pustíš plyn tak to přestane?U těhlech aut to většinou dělaj přední poloosy.

Zda se mi ze at v zatahu, nebo kdyz brzdim nebo jedu ustalene tak to dela stejne. Predni ramena, cepy a silent. mam vse nove origo. Kdyz jsem delal predek, tak jsem rovnou menil namzety poloos a nevypadali ze by byly volne nebo spatne.
Zkusim ten kardan, ale musim na to sundat vyfuk. Takze to poresim az s ulozenim diferencialu vzadu. Ten boucha kdyz radim 1,2.
Odpovědět