Dají se někde sehnat hodiny do auta??Žádný tuzing. Normal hodiny, třeba analog. Jako byly za komoušů do škodovky. Nebo digital, oranžové. Sere mne v E46 neustále přepínat BC, který si po vypnutí nezapamatuje kde byl a v přístrojovce je shazuje teplota. Tohle soudruzi vůbec nedomysleli, jako víc věcí...,
Tuším že E36 Compact měl takové relativně malé co by se daly někam dodělat .... (vygoooglil jsem to, viz dole ... tady teda nezobrazuje zrovna čas)
Jinak já s úspěchem používám hodinky na ruce ... je to praktické, vím kolik je hodin i mimo auto
teď v zimě mám radši na budíkách teplotu vzduchu a stejně čas mám nastavený na origu rádiu (někde jsem četl, že diagnostikou jde nastavit co má být upřednostněno na budíkách)
U E46 jde nastavit jak prioritni volbu zobrazeni hodnoty na BC, tak to, ze napr. po samovolnem prepnuti se BC na teplotu (pri minusech) se opet vrati na posledni zvolenou hodnotu. Nicmene to nemeni nic na tom, ze na BC by byl opravdu jeden radek navic k velikemu uzitku.
To nastavení priority BC (jestli to lze tak nazvat, v E28 jsem měl víc funkcí) zkusím diagnostikou. Na malém to teď v zimě pořád shazuje teplota. Zlatá 28 a 39. Ta trojka je fakt uškrcená na minimum. Když jsem přesedl z E39, myslel jsem že je to favorit.. Dík za názory...