Ahoj, přemýšlím o dodělání HK do E36. Co to obnáší? Dělal to už někdo? Rád bych zjistil co se vše musí dokoupit? Rád bych udělal kompletní seznam. Stačí vycházet z ETK?
To se luxusně plácneš přes kapsu chce to rádio zesík repra kabeláž tlačítko HiFi. Podle etk by to vyšlo na 40tis za novej HK a starej jetej sháním ještě dřív než jsem vůbec měl e36 je to hodně nedostatkový zboží jinak jetej se dá sehnat kolem 5tis ale jetej to znamená že ty repra něco budou mít za sebou a vyplatí se koupit nový takže jseš dejmetomu na 20ti za to už je luxusnější hudba než HK
I za 10 je luxusnější hudba než HK. Ten je fajn když je, ale když není, tak bych ho neřešil.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
To jo za 10 koupíš ale jen zesík a sub do kufru nic moc víc ne.
Za 20ku bych nakoupil pecku rádio komplet repra do celýho auta na jeden zesík a do kufru další zesík s nějakym subem.
Hodně lidí nadává na sub protože ho neumí nastavit
Nepochybuji o tom, že za 20k je lepší hudba, než HK, ale originál je originál. Tak dá se sehnat hodně věcí z ebay, takže dostupnost není takový problém. Co vše obnáši montáž? To jsem fakt jediný blázen co to chce realizovat?
Já to taky chtěl realizovat. Ale originál je originál to máš pravdu ale když vyměníš repra na originálu nic neztratíš jedinný co tak přibyde je bedna v kufru se zesíkem toť vše Ale jak jsem říkal vyměnit repro ve dveřích jsou 2 pásma takže jestli nemáš HiFi od výroby vyvrtat tapece pro 2 repro v předních dveřích sehnat kryty který držej repra pod platem vzádu vytahat současnou kabeláž natahat novou od rádia dozádu do zesíku a ze zesíku k reprům i dopředu takže taháš vlastně dopředu dozádu, ještě sehnat HiFi tlačítko prostorovýho zvuku to jedině v bmw za 1551kč všechno to pozapojit. Takže interiér musí ven abys měl kudy tahat kabely.
Já jsem taky nad tím kdysi přemýšlel i jsem kdysi sehnat komplet HK z kábra co potřebuji. Vyšlo to kolem 650euro, ale nechtěl mi to ten člověk poslat do ČR tak jsem to přestal řešit a koupil komplet od Alpine.
balda88 píše:Já jsem taky nad tím kdysi přemýšlel i jsem kdysi sehnat komplet HK z kábra co potřebuji. Vyšlo to kolem 650euro, ale nechtěl mi to ten člověk poslat do ČR tak jsem to přestal řešit a koupil komplet od Alpine.
Myslíš tohle tlačítko? Mám střední audio, takže vyvrtat tapece mi přijde jako největší problém. Kabely tahat taky není nic moc, ale za jeden víkend to musí být si myslím. Pro cabro je jiný HK?
Jop to je ono to tlačítko na ebay nekoukám tak často ale je to ono. Když člověk ví co dělat a jak tak určitě za víkend se to dá stihnout. Ale jebat se s rozebráním interiéru sundání tapeců vyvrtání pak vyndání koberce sedaček vepředu vzádu no vysral bych se na to
Jinak podle ETK má kábro jiný zadní repra umístený v zadních tapecích
mam v kabru e36 origo HK, ale tohle tlačítko tam teda fakt nemam, k čemu je to dobrý? a jak tak koukam do etk, tak se do mojí motorizace vůbec nedávalo a třeba do 318 jo, no zajmavý.
jiriik píše:Přemyšlím taky o novém repru do auta, co myslíte o značce pioneer ?
:palec: nejlepší volba
Mám staršího pioneera a z výstupu na zesilovač se mi nese divně pukavý zvuk točení CDčka..
Myslel jsem že když už beru radio od takové značky, tak to bude stát za to
TMC : no to je tlačítko prostorovýho zvuku, což je něko jako rozšířený stereo
Petelin : A jak je to rádio starý ? Dělá to buď to starý rádio a nebo nestíněný kabely do zesilovače. Ale většinou ty starší rádia nemaj to stínění ještě tak vymakaný. Ale když to hraje tak to nejde slyšet ne ?
Rádio má asi 4 roky, když to hraje hlasitěji slyšet to až tak nejde, ale když je nějaká tišší pasáž nebo to mám tišeji tak to slyšet jde. Myslel jsem prvně, že to je zesilovačem, ale po výměně se to bohužel nezměnilo
Tohle me delalo naky vietnamsky radio INPHASE, vymenil sem ho za alpine a je klid. Zajimavy je ze sem ho dal do filcky a tam to nedela, ale zas chrci kdyz jedou ostrikovace..