Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Instalace nové jenotky centrálního zamykání na DO - BMW E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
snoopy

#1 Příspěvek od snoopy »

Zdravím, nevíte někdo jak na to ?

Koupil jsem si novou jednotku centrálního zamykání na DO a montuji ji do vozu, který již obsahuje starou jednotku. Problém je v tom, že stará jednotka fungovala na jedno tlačítko. (1 stisk-OTEVŘENO,2 stisk-ZAVŘENO). Nová jednotka má ale dvě tlačítka 1x na otevírání a 1x na zavírání. Nevím tedy jak to mám zapojit. Kdyby někdo věděl, tak se prosím ozvěte. Díky.
Dan td

#2 Příspěvek od Dan td »

Pokud máš nějaký starý neorigo alarm/DO a místo něj dáváš jiný, tak ti dost doporučuju ten původní vyndat a ten nový dát do "čistého" auta. Tohle je jeden z nejčastějších problémů, nalepit do auta dva a více alarmů, dálek, atd..., přičemž ani nevíš, kam je co zapojené. Potom budeš řešit problémy typu "vybíjí se mi baterie a nevím proč".

Kolik má alarm tlačítek je naprosto jedno, důležité je zapojení. Pokud má zvlášť dráty odemknout/zamknout, je to jednoduché, pokud má jen jeden přepínací výstup, musíš si pomoct, třeba dvěma relátky.

O e36 a zapojení alarmu je tady toho tuna, včetně schémat, popisu, kam co zapojit, problému double-locku, atd..., hledej. Až se zasekneš na něčem konkrétním, napiš a zkusíme to pořešit :wink:

A přesunuju do 3er :P
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
snoopy

#3 Příspěvek od snoopy »

Ahoj, prosím nebylo by schéma zapojení těch relátek ? Mohl bys mi poslat třeba mailem ? Díky moc. Mám E36 r.v.12/1992
Dan td

#4 Příspěvek od Dan td »

Já ho nemám, ale je určitě na netu a na 100% tady někde na fóru, ale hledat to se mi za tebe nechce :P
Jak jsem psal, někde tu je komplet postup na e36 se vším, co potřebuješ.
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
mequi

#5 Příspěvek od mequi »

snoopy

#6 Příspěvek od snoopy »

Děkuji moc. To je ono.
Odpovědět