zdravím, mam E36 1.8IS asi 2 mesice.... včera jsem jel do kopce na 4ku asi v 3tis ot. a najednou jede na 3válce. Měnil jsem svičky ale pořád stejné... měl by nekdo nejake rady na co se podivat? Nebyla žadna rána ani škub nic, takže doufam že s motorem nic neni...
iso má tuším už cívky že? tak postupně odpojovat jednotlivý kabely, pokud se chod nezmění zaměř se na konkrétní válec a cívku, následně zkus cívku prohodit s jinou, pokud se problém přesune na jiný válec je jasno- cívka, ale nejsem si jistej ejstli mají isa cívky zvlášt, jinak projít kabely mrknout jestli hází jiskru když uksotříš přes motor na všech svíčkách
ISo má cívky... zkoušení cívek už mě taky napadlo zítra to zkusím, už jsem to konzultoval i s uživatelem Keviiin, zname uz dlouho a bydli 20km odemě, doufam že to bude tím.... na nejake naročnější opravy nemam čas ani penize
jdu do bruntalu do školy.... myslis ze bych se potom okolo 3ti mohl stavit??? budu radši kdyz neco budu delat a kontrolovat me bude nekdo kdo vi abych neco neposral....
To budou nejspíš cívky, nevím jakej máš motor, mě se to u M44 stalo taky a tam jsou civky dohromady, takže vyzkoušet jestli to hází jiskru a pak je jasno
mě ten odkaz teda jde, každopádně jejich stránky jsou b-bmw.cz, co se týká cívek z 318i si nejsem jistej, zkus kouknout na RealOEM.com, jestli mají stejná číslla dílů