Stala se strasna vec - praskla me zarovka A tim padem mam dotaz...co je nejlepsi koupit? Je to e36, bude tam H7 (jeste sem se nedival)...sou 3 moznosti - origo BMW, obyc z benzinky nebo neco co sviti lip nez origo apod. Mate s tim nekdo zkusenosti? Nehazi to treba potom chybu na BC?
mel jsem ty prvni osramy a jsou dost nachylne na prepeti a vubec praskaj. jako vsechny H7. ted mam uplne obyc snad starline z kelly a rozdil nejsem schopen rozeznat. mozna neco malo do strany, ale ty prachy uz bych za to asi nevyhazoval.
Mám dobrou zkušenost s Osram Cool Blue ... poznat to je, v H1 vydrží dost. Když mi po 2 letech odešly, dal jsem klasiky od benzínky a myslel jsem, že ani nesvítím Už jsou zase zpět ...
Já mam Osram cool white, nebo tak nějak..a svítěj pěkně..zatim jsem je dával do všech svejch aut se žárovkama a sem spokojenej...ve Fordu vydržely přes dva roky....
Dik vsem za info...asi to skonci u nejakejch Osram - cool blue/white. Jeste mrknu co tam bylo doted, protoze je to jeste od nemcoura a auto mam skoro 3 roky