Ty světla co jsou na tom odkazu jsou klasický depa s kroužkama... Nevim proč, ale pokud tam jsou klasické žárovky tak světlo v kroužku je daleko více rozložené po celém obvodu... ale je to taky hodně o tom jak a v jakou dobu je to vyfocené A pokud by si chtěl tak by možná šlo udělat, že by jsi do konců kroužků vyvrtal díry a zasunul tam diody
Ty světla co jsou na tom odkazu jsou klasický depa s kroužkama... Nevim proč, ale pokud tam jsou klasické žárovky tak světlo v kroužku je daleko více rozložené po celém obvodu... ale je to taky hodně o tom jak a v jakou dobu je to vyfocené A pokud by si chtěl tak by možná šlo udělat, že by jsi do konců kroužků vyvrtal díry a zasunul tam diody
Stou si někdo dal hodně záležet v photoshopu, ale já to spíš beru jako podle toho jak ty světla vypadaly když jsem je tam dal a poprvé zapnul a byly tam ještě normální žárvoky v kroužcích....
Tak ty Hellácký nejsou špatný ale 10 tisíc za světla fakt dávat nebudu
Jinak jsem to pořešil tima Depáckejma a výsledek vypadá takhle :
a poslední na tu jsem pyšnej
Akorát mě vadí že ty dálkové svití před auto a né do dálky...svítí zhruba 5 metru za tlumené což předchozí světla svítili tam kam až dosvítila a né že přisvicovala tlumeným.
Vršek světel jsem přitáhnul co nejvíc k motoru a spodek co nejvíc ven a stejně to svítí tak jak svití.
Jo jo děkuji jsem celkem spokojený až na ty dálkový. Ty spojený jsem tam měl když jsem to kupoval jako svítili luxusně dát tam xenony tak můžu lítat v noci po okrskách 180 a vidim stejně dobře jako ve dne akorát mě vadil ten jejich vzhled
Já je momentálně mám tyhle sonary ale hoši asi jste ty světla neviděli zevnitř. To vydrží tak 4 roky maximálně. Ty světla co tam mám já jsou starý rok. Po roce náznaky na výpálený paraboly
A jak to vůbec je s těma xenonama. Xenony rychleji vypalují paraboly ? Jestli je tam vyšší teplota než u halogenu třeba. Já si chci dávat xenony a budu si je určitě dávat legálně automatickou regulaci sklonu + ostřiky. Ale jen mě zajímá jestli ty xenony rychleji neodpálí paraboly.
Lucifer píše:A jak to vůbec je s těma xenonama. Xenony rychleji vypalují paraboly ? Jestli je tam vyšší teplota než u halogenu třeba. Já si chci dávat xenony a budu si je určitě dávat legálně automatickou regulaci sklonu + ostřiky. Ale jen mě zajímá jestli ty xenony rychleji neodpálí paraboly.
No záleží v jaké kvalitě jsou ty paraboly vyrobené. Tak aby parabola vydržela musí být jako odlitek a chrom, nebo plechová a stříbro.
Vše ostatní nic nevydrží.
Takže jedna volba Hella Celis Xenon, nebo přestavba original E36 světel na originál OEM Xenon nebo Bi-xenon čočku.
Nic jiného nevydrží tak dlouho, jak tovární věci, čína je prostě čína.