Zdravím jsem tu nový a docela vážně přemýšlím o koupi BMW 3jkové řady.Určitě bych chtěl benzíňáka.Doteď jsem měj toyotu v naftě a ty nelidský prachy co jsem do ní dal,už znovu dávat nechci....Koukám po nějakém starším kousku r.v 2000-2002 . Motory s nižším obsahem prý nejsou tak dobré? Vezmou si své,ale výkon údajně nic moc ? Na co bych měl koukat,až se půjdu na nějaké vytipované podívat? Díky moc za info a i doporučení Hezký večer
měl jsem podobný dilema jako ty, půl roku jsem vybíral a dám Ti stejnou radu co jsem dostal já, kup rovnou od 2,5l vejš, protože pak to budeš stejně chtít...
metroken píše:měl jsem podobný dilema jako ty, půl roku jsem vybíral a dám Ti stejnou radu co jsem dostal já, kup rovnou od 2,5l vejš, protože pak to budeš stejně chtít...
Ano je to pravda, ten zazitek z sestivalce s takovym vykonem je uzasnej samozrejme po meste si to vezme dost benzinu, ale s tim musis bejt smirenej kdyz chces BMW a auto pro radost Jinak po dalnici a okreskach se da jezdit slusna spotreba
metroken píše:měl jsem podobný dilema jako ty, půl roku jsem vybíral a dám Ti stejnou radu co jsem dostal já, kup rovnou od 2,5l vejš, protože pak to budeš stejně chtít...
Ano je to pravda, ten zazitek z sestivalce s takovym vykonem je uzasnej samozrejme po meste si to vezme dost benzinu, ale s tim musis bejt smirenej kdyz chces BMW a auto pro radost Jinak po dalnici a okreskach se da jezdit slusna spotreba
Dá se i ve městě jezdit celkem s rozumnou spotřebou, já jezdím z 90-ti procent město se spotřebou okolo devíti litrů, což je na tří litr, myslím slušný
metroken píše:Dá se i ve městě jezdit celkem s rozumnou spotřebou, já jezdím z 90-ti procent město se spotřebou okolo devíti litrů, což je na tří litr, myslím slušný
Cožpak o to, slušný to je, ale můžeš se pochlubit co je to za město? Evidentně tam asi nemáte semafory a křižovatky, protože taková spotřeba jakou udáváš, s motorem jaký udáváš, ve městě jako je třeba Praha, je troufám si říct nereálná... S e46 328i po Praze jezdim kolem 11l, což je podle mě slušný...
metroken píše:Dá se i ve městě jezdit celkem s rozumnou spotřebou, já jezdím z 90-ti procent město se spotřebou okolo devíti litrů, což je na tří litr, myslím slušný
Cožpak o to, slušný to je, ale můžeš se pochlubit co je to za město? Evidentně tam asi nemáte semafory a křižovatky, protože taková spotřeba jakou udáváš, s motorem jaký udáváš, ve městě jako je třeba Praha, je troufám si říct nereálná... S e46 328i po Praze jezdim kolem 11l, což je podle mě slušný...
Shodou náhod je to taky Praha abych byl úplně přesnej, tak počítač mi ukazuje 8,9l a když jsem to počítal já, tak mi kalkulačka ukázala 9,5l. Pravdou, ale je, že já nejezdím v úplný špičce...
Shodou náhod je to taky Praha abych byl úplně přesnej, tak počítač mi ukazuje 8,9l a když jsem to počítal já, tak mi kalkulačka ukázala 9,5l. Pravdou, ale je, že já nejezdím v úplný špičce...
To pres tu Prahu tlacis ne? ja se s e90 330i nedostanu tak pod 12
netlačím, ale že bych si užíval motoru, to taky není pravda.. No zkusim to schválně ještě spočítat, uvidíme co vyjde na podruhý v každým případě se nechci s nikým hádat o tom jestli to je nebo není reálný, jenom píšu zkušenost...
To je tady furt dokola... Co téma o koupi auta to nesmyslné debaty o spotřebě ve městě, které se stejně nikdy nijak nedořeší a jejich přínos do diskuze je nulový.
xSAFA píše:To je tady furt dokola... Co téma o koupi auta to nesmyslné debaty o spotřebě ve městě, které se stejně nikdy nijak nedořeší a jejich přínos do diskuze je nulový.
To bych zas uplne netvrdil, pro novacka co zalozi topic a nehleda starsi temata, kde se tohle resilo si myslim, ze to docela prinos je. Taky sem resil jestli naftu nebo benzin a vedla se kolem toho dlouha diskuze a nakonec sem vzal benzin. Sice to zere jak krava, ale je to obrovska radost Kazdopadne mi pomohly nazory o spotrebe ostatnich k tomu abych se rozhodl
bmwfan18 píše:To bych zas uplne netvrdil, pro novacka co zalozi topic a nehleda starsi temata...
To je právě ono, kdyby tohle dělal každý nováček tak zde máme každej den nový topic ohledně koupě BMW... Proč?! Když podobných témat je zde založeno desítky, proč omýlat a zanášet technické sekce topicama, které se tu už řešili několikrát... Jde jenom o to nebýt líný a strávit chvilku hledáním toho co mě zajmá
navíc je tu krásně zpracovaný topic od Hanze...
a stejně jsou dvě varianty - příjdou si nechat poradit, jestli si koupit tu 318ku, co někde viděli...my mu napíšem, že ne ať koupí šestivál...a on buďto si bude stát za svým (a pak většinou jako druhý bmw stejně šestivál koupí:))) ) nebo se rozhodne pro šestivál a začne se řešit spotřeba - tak jak psal SAFA