Zdravím, kluci mám problém s lištama na dveřích a v náraznících mám je trochu vybledlé co je dobré na oživení? Na předešlé E36 jsem měl stejný problém zkoušel jsem nějaké přípravky od Cinolu atd. .. ale vydrželo to pěkné tak 14 dní :-/ díky za tipy
Přesně tak jak píše Kukace a nebo levnější varianta Tempo Renoplast s černidlem osobně ho používám a jsem spokojený.Lišty jsem měl zašedlý a ted je mám krásně černé a lesklé
To víš že jo jak to jednou natřeš tak už to nebude šednout od sluníčka a i mytí to odolává bezproblémů.Jen to natři molitanovou houbičkou nech to uschnout a je to.
PeterE36 píše:Kluci díky za rady ... zkusím ten Turtle black plastic a uvidím
To je rozumná volba jen to nepoužívej na vnitřní plasty je to jen na vnější.Natři t tím i lišty v náraznících a krásně se ti to sjednotí z lištama ve dveřích.
Nee to vůbec na interier bych to nepatlal ten mám nový ...ale mám trošičku vybledlé právě ty lišty v náraznících, zadní difusor a ty Mkové na dveřích jsou taky trochu zašlé, oproti tomu laku který se krásně leskne to vypadá strašně
Tak přemejšlím, ta "želva" půjde asi použít i na plasty v motoru ne? Taky už to nevypadá jako nový, tak když ty plastový části s tím přelíznu, mohlo by to zas vypadat jak nový
[quote="roman320"]Icecold: ja taky, ale ted se me zas nelibi ze sou hladky, nevis jestli se dela ve spreju cernej mat se strukturou?:)[/quo
Údajně se dělá spešl černej mat se strukturou právě na opravy těhle plastů po bouračkách aby v druhovýrobních lakovnách mohli dokonale renovovat i právě ty lišty a nemuseli objednávat nové